AERIAL BLACKED Play It Loud

9 juny, 2022 | Ressenyes

aerial blacked play it loud

AERIAL BLACKED Play It Loud // Data de sortida: 13 Maig 2022 // Segell: The Fish Factory

El passat 10 de maig vaig tenir la sort de poder anar,  en representació d’El Rock-Òdrom i The Sentinel, a la presentació a l’Escola d’Estudis Superiors de Música Jam Session del nou disc d’Aerial Blacked, “Play it Loud” (The Fish Factory) i on també vam poder escoltar el disc sencer i fer la xarradeta amb l’Hèctor, el seu cantant i guitarrista.

Amb la primera escolta ja vaig entreveure que es tractava d’un àlbum molt complert, amb unes composicions elaborades sense complexos estilístics i on el grup s’ha deixat emportar per la seva creativitat, amb molta coherència i ofici.

El resultat són deu temes amb molta profunditat i que podríem catalogar en diferents estils musicals, des del Hard Rock al Power Metal o el  Metal Progressiu.

Amb aquest “Play it Loud” dels Aerial Blacked trobem desde tornades Hardrockeres fins a melodies ètniques. També estrofes mig sincopades que ens transporten directament al progressiu, ritmes de bateries ràpids agermanats amb el Thrash. Guitarres i veus que ens condueixen per totes aquestes transicions amb total convicció.

El disc comença amb el tema “The Ether”, que amb un principi suau, majestuós, tipus ètnic, dóna pas a un contundent riff que ens endinsa en la que serà la proposta musical de Aerial Blacked.

 Aquesta proposta és una combinació de sonoritats ètniques, amb riffs de guitarra potents i distorsionats, fins i tot també en melodies vocals, que fa que en determinats moments la música ens porti a un xoc exòtic i misteriós.

aerial blacked play it loud

La combinació de colors la trobarem en la majoria dels temes i sempre amb un gust exquisit.

A mi, personalment, els temes que més m’han agradat són “The Ether”, “Play it Loud”, “Struggle”, “How of Logan” i “Ignito”. Són els cinc primers i entren però què molt bé, tot un  encert el posicionament.

Menció a banda, els dos temes finals. L’emotiva “You Made My Way”, on les guitarres acústiques i els passatges mig orquestrals donen pas a la resolutiva i espectacular “Three eyes crow” que, per cert, és ideal per acabar el disc.

En definitiva, “Play i Loud” dels Aerial Blacked és un molt bon treball, molt recomanable, fet a casa nostra i amb una producció impecable. També s’ha de dir que no és un disc fàcil, s’ha de descobrir, escoltar i entendre, i és aquí on arriba el premi.

Un àlbum que de ben segur agradarà als seus seguidors i obrirà pas a molts de nous.

Aerial Blacked només fa que demostrar l’alt nivell de bandes i músics que tenim, i que només queda l’últim i definitiu pas, el de gaudir tant dels seus discos com dels seus directes.

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel

Una Ressenya De Ramon Casamitjana.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

ramon casamitjana

Ramon Casamitjana

Col·laborador d'El Rock-Òdrom i guitarrista dels Metall Fort

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú