Amaranthe + Dragonforce + Infected Rain | Apolo | 13/03/2024

2 abr., 2024 | Cròniques

amaranthe dragonforce infected rain

Amaranthe + Dragonforce + Infected Rain | Apolo | Dimecres 13 de març del 2024

Una crònica d’Olga Rodríguez

Bones metal·lers i metal·leres d’El Rock-Òdrom!! En aquesta crònica us parlo del concert del dimecres 13/03/2024 que va tenir lloc a la sala Apolo de Barcelona. I què vaig anar a veureeee…?? Doncs aquí al vídeo i al títol ho veieu ben claret…

En escena ja teníem els DragonForce donant tota la canya possible on s’emportaven al públic al seu terreny. Quasi una hora de bona música en un ambient immillorable. Us deixo un petit vídeo amb la seva cançó més icònica pels amants d’aquest grup i pels freaks (m’incloc) del Guitar Hero!! (Perdoneu la qualitat de la imatge però la sala es trobava a rebentar…)

Després d’uns minuts i que s’apaguin les llums, sortien a l’escenari els Amaranthe! Un grup que va combinar cançons antigues amb la promoció del seu nou disc “The Catalyst”. Us deixo un petit vídeo també representatiu d’aquest grup.

En sortir de la sala, i per no perdre el costum, vaig fer d’ocellot per veure a qui podia fer-li una mini entrevista per veure, què tal i quines sensacions havien tingut… Així vaig trobar aquest bon nano que em va voler dedicar uns minuts del seu tempsss! Salutacions i gràcies per parar-te a xerrar amb mi company!!

I ja per últim, però no menys important… Hehehe… He tingut ganes de fer una petita reflexió, en aquest cas amb la meva opinió en un petit vídeo, i perquè, bé… Hi ha vegades que també tens ganes de fer-te escoltar, oi? Aquí us deixo les meves impressions!

M’acomiado fins la properaaa!
Salut, bon rotllo i molt de Heavy Metal!

Vols col·laborar amb El Rock-Òdrom fent ressenyes de discos, cròniques, entrevistes o qualsevol cosa que et roti? Doncs escriu a hola@elrockodrom.cat

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter!

olga rodríguez

Olga Rodríguez (Freya)

Amant de la música en general però en particular fan dels concerts de Heavy Metal nacional!

Instagram: freya_valhalla_13

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú