Angel Sword: Neon City

1 jul., 2020 | Ressenyes

angel sword neon city

Angel Sword: Neon City // Data de sortida: 16 Novembre 2019 // Segell: Autoeditat

Després del brutal Rebels Beyond the Pale, disc del qual recordo entre altres, cançons com Lords of Thunder, Lightning Runners i la gloriosa Midnight Survivor; tenia moltes ganes d’escoltar aquesta obra d’Angel Sword, Neon City, i realment puc dir que està a l’alçada.

Això és Heavy Metal directe, hi ha molt de Motorhead i hi ha molt d’Omen, també de Kiss. Sí, és rar així a priori, però mola…

Esment particular mereix Jerry Razors i la seva manera de cantar cascada, atès que li aporta un rotllo molt particular a aquesta música de tall clàssic que sol anar acompanyada per una altra mena de cantant.

Em costa destacar algun tema. El disc dura mitja hora i són 8 cançons bastant inspirades, Potser Tower of Light, Hardliner, Evil Eye, Starlight Shadow, no ho sé. El disc es passa volant i no abaixa el nivell. A més, dóna aquesta sensació d’estar escoltant històries d’aquest estrany lloc anomenat Neon City, no és difícil imaginar-se a un mateix en un tuguri escoltant a un tipus anomenat Lightning Mike jurant que va veure al Supervivent de Mitjanit brillant embolicat en raigs delta a lloms de la seva motocicleta, lliure com una estel més en la nit radioactiva del desert.

La portada compleix, és perfecta per a un disc així, em molaría enxampar-me una samarreta amb el disseny.

Sí, ha estat una ressenya curta, com el disc, trigues més llegint-la que enganxant-te al Neon City d’aquests “First Class Trouble Makers”… No te’l perdis!

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel.

Aquí tens totes les ressenyes d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

Quico Vicens - Picatto Gual

Col·laborador d'El Rock-Òdrom

Soc il·lustrador i aquí teniu el meu Portofolio: https://www.artstation.com/quicovicenspicatto

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú