ARS NOVA Abrazando Las Sombras | Entrevista + Sorteig + Novetats | Programa nº 187 Dissabte 18/02/2023

18 febr., 2023 | Ràdio, Programes, Entrevistes

ars nova abrazando las sombras

Ars Nova: Abrazando Las Sombras. Entrevista + Sorteig.

Ars Nova. Abrazando Las Sombras és el nom del recentíssim tercer àlbum de la banda barcelonina. Va sortir ahir divendres 17 de febrer i avui ja els hem tingut a la ràdio. El Rock-Òdrom ha estat el primer mitjà que ha entrevistat a Ars Nova des de la sortida del disc.

Representant a la banda, ens han visitat el Damià Ferrándiz i en Dani Alonso, baixista i guitarrista del grup. Amb en Dani i en Damià hem repassat i comentat algunes de les novetats musicals de la setmana i hem revisat la trajectòria d’Ars Nova des dels temps en què s’anomenaven Mazo però, com no podia ser d’altra forma, ens hem centrat en Abrazando Las Sombras, l’excel·lent nou disc que porten sota el braç i que suposa una ferma passa endavant en la seva discografia que, n’estic segur, els donarà els fruits esperats en quant a reconeixement i popularitat.

A més, com és habitual entre els nostres grups convidats, els Ars Nova ens han portat un regal per sortejar entre l’audiència. Una entrada doble pel seu concert de presentació d’Abrazando Las Sombras en una coneguda sala barcelonina el proper 20 de maig.

Si vols participar en el sorteig, encerta la pregunta que ens plantegen durant l’entrevista enviant la teva resposta a hola@elrockodrom.cat. Tens temps fins divendres 24 de febrer a les 20:00. Afanya’t!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. FIRST SIGNAL: Face Your Fears és el cinquè disc de la banda sueca. Va sortir ahir divendres amb Frontiers. N’escoltem la cançó Unbreakable.
  2. TENTATION: Prémices és un recopilatori que recull totes es cançons editades per la banda francesa entre 2015 i 2018. N’escoltem la cançó Bruixes.
  3. MAYESTIC RYTE: 35 anys després del seu EP debut, la formació original s’ha tornat a reunir per treure el seu primer àlbum Un treball homònim estrenat ahir divendres 17. N’escoltem la cançó Hadrian’s Path.

Ars Nova: Abrazando Las Sombras. Entrevista.

Entrevista a Damià Ferrándiz i Dani Alonso sobre la sortida del nou disc d’Ars Nova, Abrazando Las Sombras.

Sortegem una entrada doble per a concert de presentació del disc a Barcelona el proper 20 de maig.

Encerta la pregunta que plantegem durant l’entrevista i envia la teva resposta a hola@elrockodrom.cat

Bona sort!

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú