ATLANTEAN KODEX The Course Of Empire

14 oct., 2021 | Ressenyes

Atlantean Kodex The Course of Empire

Atlantean Kodex The Course Of Empire | Data de sortida: 2 Setembre 2019 | Segell: Van Records

Brutal i prou. Amb això podria acabar la ressenya. Sento que qualsevol cosa que afegeixi sobre aquest tema, sobra.

A veure, això és un disc de heavy-doom èpic d’aquest que et porta més enllà de tota mediocritat humana, aquí no hi ha lloc per al vulgar, perquè això no és un disc, això és un temple, un refugi en la tempesta, sota el sostre de la qual troben recer la mística i l’esperança, els 4 elements que dansen al so del sol interior i els afortunats viatgers que hem tingut a bé sincronitzar-nos amb ell.

A nivell de destacar alguna cançó, és difícil, però “He Who Walks Behind The Years (Place Of Sounding Drums)” seria la meva preferida. Pots olorar els boscos als quals canten escoltant aquesta cançó, és una cosa apoteòsica, jo em trec el barret davant aquest disc.

A nivell de grups semblants i per esmentar alguns icònics, perquè Atlantean Kodex sonen a Atlantean Kodex, nomenaria a Manowar, Candlemass, Solstice, While Heaven Wept, Adramelch…

Sobre la portada, em sembla perfecta, la imatge aclapara per la seva intensitat i evoca a la perfecció la idea general de l’obra. La d’un món transcendental i místic encarnat.

En definitiva, una meravella que difícilment transcendirà els cercles més underground, almenys en el curt i mitjà termini. En el llarg, sempre ens queda l’esperança que una civilització alienígena amb una certa sensibilitat es topi amb ell i ho posi en valor, originant qui sap, una generació de melenuts i melenudes verdosos més enllà de d’Orió.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, Twitter i Youtube!

Aquí tens totes les ressenyes d’El Rock-Òdrom

Quico Vicens - Picatto Gual

Col·laborador d'El Rock-Òdrom

Soc il·lustrador i aquí teniu el meu Portofolio: https://www.artstation.com/quicovicenspicatto

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú