Especial programa nº 200 | La Tertúlia Metàl·lica!! | Dissabte 27/05/2023

28 maig, 2023 | Ràdio, Especials, Programes

el rock-òdrom

El Rock-Òdrom especial nº 200!

Bé, escriure aquí qualsevol cosa no té més sentit més enllà de que avui m’ho he passat de puta mare amb el meus convidats en el programa nº 200 d’El Rock-Òdrom.

Hem comptat amb Ramon Casamitjana (METALL FORT), Joana Amaro (AMARO), Albert Solé (La Cataluña Metálica), Xavi Vidal (REAKTION), Des (ESTERTOR), Uri Yerga (ILLUSION) i Nil Gómez i Carles Soler (HAUNTED GODS)

Pel número 100 no vaig fer res especial, però pel 200 en tenia ganes i he convidat (alababalà) a algunes de les persones que han anat passant pel programa al llarg d’aquestes dues centes setmanes, simplement per xerrar una mica. La tertúlia resultant ha anat més enllà, ja que després del programa hem anat a dinar a un bar proper i la cosa ha seguit i seguit i seguit…

I com que estic content de tot el que aquesta afició m’ha aportat fins ara, sorejo una samarreta d’El Rock-Òdrom! Si vols saber què has de fer per guanyar-la, encarta la pregunta que us plantejo en un moment al llarg de l’especial i envia la teva resposta a hola@elrockodrom.cat.

Tens temps fins divendres 2 de juny a les 20:00. Afanya’t!!

I res, que estic molt content de portar 200 programes fent aquest hobby i que gràcies a tothom que m’ha ajudat a fer-ho possible!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú