GIGATRÓN | Sala Bóveda | Divendres 14 d’abril del 2023

24 abr., 2023 | Cròniques

gigatrón sala bóveda

GIGATRÓN | Sala Bóveda (Barcelona) | 14 Abril 2023

Bones metalers/eres d’El Rock-Òdrom! Avui faig una crònica del grup Gigatrón. Per a qui no els conegui… Encara que ho dubto perquè més o menys hauràs escoltat alguna cosa… Són un grup emblemàtic que va començar a València l’any 1997 amb una maqueta que portava per nom Huracanes del Metal. Aquest grup es característic per fer cançons irreverents amb una barreja d’estils, des del Glam fins al més pur estil Power Metal. El grup és de 4 components on hi trobem:

– Johnny Cochambre (Bateria)

– Dave Demonio (Guitarra)

– Kike Turulo (Baix)

– Charly Glamour (Veu)

Però aquesta crònica no tracta de cap CD en concret si no més aviat d’un directe! En concret de la gira del 25 aniversari que la banda de València està fent per diversos punts del territori espanyol, en el meu cas es del divendres 14 d’Abril a la sala Bóveda de Barcelona!

Què puc dir… Només arribar… Una mica just, que havien començat ja les primeres cançons del directe i només traspassar les portes de la sala hem vaig trobar un munt de caps… Tots somrient a les paraules que estava dient en Charly Glamour… De veritat que no m’esperava aquest volum de gent a dins. Com podeu veure al vídeo estava a vessar…

 

Total, que el grup no es va estar de res, van fer un concert amb les seves cançons més emblemàtiques (El barco de colegas, Rebeldes de cuero, El templo del metal,…) i de sobte, quan vaig pujar per les escales direcció al lavabo femení, a dalt de tot, amb vistes panoràmiques de tota la sala van començar aqueslls acords tan identificables… Que no hem vaig poder estar de fer un altre petit vídeo on podeu veure a tota la sala cantant a ple pulmó i preparats per donar-ho tot als 4 minuts aproximadament que dura aquesta cançó… Sabeu de quina us parlo, oiiiii??… I si és que no, només per l’inici sabreu quina us dic!!

Efectivament!! La cançó es Te peto el Cacas… Hahahahaha… Béo, ja ho sé… Que podia haver fet un vídeo més llarg… No dic pas que no… Però escolteu, que vaig baixar per poder gaudir jo també una mica…

Després d’aquesta no van abaixar en cap moment el ritme, van fer sonar Banderas de roña, o Grábame el de Slayer i, com no, Apocalipsis molón… Totes i cadascuna de les cançons entonades a un ritme trepidant i amb una olla davant que no va tenir desaprofitament en cap moment… Un ambient i bon rotllo que va durar tot el concert!

Per finalitzar, vaig aconseguir fer-me una foto amb Charly Glamour i posar la cirereta final a un concert que no m’esperava que fos tan trepidant i amè…

gigatrón sala bóveda

Així que sense més preàmbuls ni allargar més la troca… No perdeu l’oportunitat de veure un concert d’aquest grup, Gigatron. Si no els coneixíeu ja sabeu! Sempre amb bon ambient i parlant humilment de les bandes que ressenyo, m’acomiado fins la properaaaa!!

Salut, bon rotllo i molt Heavy Metal!

Una ressenya d’Olga Rodríguez

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter!

olga rodríguez

Olga Rodríguez (Freya)

Amant de la música en general però en particular fan dels concerts de Heavy Metal nacional!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú