Guache & Marcelo Pull: Ojo de huracán

8 des., 2020 | Ressenyes

ojo de huracán

Guache & Marcelo Pull: Ojo de huracán // Data de sortida: Octubre 2020 // Segell: Gasoil Records

Una original, heterodoxa i arriscada aposta. Gens comercials ni seguidors de cap moda, ens delecten amb polipoesia underground en estat pur. Sense perdre les essències del punk i de la cançó protesta, ofereixen una poesia urbana i quotidiana amb un llenguatge directe, De tu a tu. Irreverents i al mateix temps una apologia a la vida i al gaudi d’aquesta.

Les 31 cançons que componen el disc són curtes i creades a partir del sonet, cap d’elles va molt més enllà dels dos minuts, fàcilment digeribles, i que ens recorden a l’antiga estructura punky.

Eclèctics, combinen a les seves cançons diferents ritmes i estils musicals, des del rock, el pop, el country, l’ska, disco, clàssica, jazz, psicodèlia etc. En alguns moments ens recorden a les propostes punkis dels anys 80, com “La polla” o “Cicatriz” sobretot per les maneres de llançar al vent els seus missatges.

En dues frases que estan a les seves cançons veiem reflectides les intencions del missatge que ens volen transmetre. “Defensarem sempre la anarkia” (track 4) i “Com la mort jo ballo una rumba” (track 5), un missatge políticament incorrecte combinat com un humor àcid i corrosiu.

Definitivament estem davant una cosa nova i fresca. Bestialment literària.

Una ressenya d’Imanol Tolaretxipi Lertxundi

Pots llegir aquesta ressenya en castellà al web The Sentinel

Aquí tens totes les ressenyes publicades a El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

imanol tolaretxipi lertxundi

Imanol Tolaretxpi Lertxundi

Actor i ccol·laborador d'El Rock-Òdrom

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú