Hora Límite. Presentació nou disc Sin Rendirme.

9 febr., 2022 | Cròniques

hora limite sin rendirme

Hora Límite presenta: Sin Rendirme | Dijous 3 Febrer 2022 | Pub El Pez Gato (Madrid)

Crònica publicada originalment en castellà a The Sentinel

Afortunadament, la pandèmia que porta assetjant-nos dos anys comença a donar signes d’esgotament i, malgrat que encara no està vençuda, està deixant les escletxes suficients perquè els grups vagin editant aquests treballs que han anat posposant durant aquest període.

Un d’ells és “Sin rendirme”, tercer lliurament dels madrilenys Hora Límite. Composat i enregistrat en plena pandèmia, aquest és el resultat de l’esforç d’una banda plena d’il·lusió, amb les ganes intactes d’oferir un producte de qualitat als seus seguidors.

hora límite sin rendirme

La presentació oficial del disc a la premsa i a alguns dels seus més fidels seguidors, previ sorteig, tingué lloc al cèntric pub madrileny “El Pez Gato”, indret habitual en aquesta mena de presentacions. L’esdeveniment, perfectament organitzat per la Intertour Music Agency amb la seva habitual eficàcia, ens va congregar a la majoria dels mitjans especialitzats de la capital fins a completar l’aforament del recinte. Des d’aquí aplaudeixo les escrupoloses mesures de seguretat sanitàries que es van respectar en tot moment, tant per part dels assistents com de la pròpia banda, els qui només es van treure les màscares durant un moment per a la foto final.

Després de rebre a l’entrada un dossier sobre “Sin rendirme”, vam poder xerrar amb els membres d’Hora Límite així com amb companys d’altres mitjans, fins al començament de l’esdeveniment. Aquest va començar amb una benvinguda per part d’Israel Minaya, responsable d’Intertour, així com dels membres del grup, que van estar al complet per a agrair la nostra assistència.

Com sempre, la disposició de Sara Sánchez (veu), Fran Macías (guitarra), Jesús Troitiño (guitarra), Raúl Martos (baix) i David Cortés (bateria) va ser la millor, amb plena simpatia i accessibilitat per a parlar de qualsevol tema referent al disc o al grup que ens interessés.

hora limite sin rendirse

Després d’aquesta benvinguda, vam poder escoltar el disc al complet. Donades les característiques de l’esdeveniment, en un pub amb molts companys amb els quals és impossible mantenir el silenci i l’atenció, no podem treure moltes conclusions d’aquesta primera escolta, encara que sí que puc dir que “Sense rendir-me” segueix la bona línia marcada pel seu predecessor, “Resultat d’un error” (2018). Temps haurà d’escoltar i analitzar amb tranquil·litat aquest nou treball, per a apreciar el seu valor en la seva justa mesura.
ras l’escolta del disc, la banda al complet va pujar al petit escenari per a, amb el bon rotllo i simpatia habitual, respondre a totes les preguntes que volguéssim fer-los. Entre elles no van faltar, com és lògic, qüestions sobre l’enregistrament del disc, com ha afectat el confinament als processos de composició i enregistrament, l’apartat letrístico, com es va fer la impactant portada en la qual Sara, cantant de la banda, apareix “sofrint” i encadenada, així com qüestions referents a la labor del productor Kike Ruiz i l’enginyer Daniel González.

Acabat el torn de preguntes, el grup i l’agència de management tornen a agrair-nos l’assistència i ens acomiadem amb les fotos de rigor per a immortalitzar l’esdeveniment.

Espero que aviat puguem comentar degudament el disc al web, així com tenir de convidats al grup en el programa de ràdio per a parlar de forma més pausada sobre aquest nou treball. Fins aleshores, per part nostra també agraïm a Hora Límite i a Intertour Music Agency la professionalitat i el bon tracte que se’ns va dispensar en tot moment.

Una crònica de Santiago Fernández

 

Totes les cròniques d’El Rock-Òdrom

 

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter!

Santi Fernández "Shan Tee"

Col·laborador d'El Rock-Òdrom i director de The Sentinel

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú