Jack Starr’s Burning Starr: Defiance

27 jul., 2020 | Ressenyes

burning starr defiance

Jack Starr’s Burning Starr: Defiance // Data de sortida: 5 Juny 2009 // Segell: Magic Circle Music

Jack Starr’s Burning Starr: Defiance marca el retorn sota aquesta nomenclatura del mític guitarrista Ex-Virgin Steele i mil coses més, Jack Starr. Val a dir que malgrat comptar amb el suport de Magic Circle Music, el disc va passar sense pena ni glòria per aquí. Per això i perquè em sembla un disc enorme el trio per a ressenyar-lo.

Estem davant un disc de Heavy Metal clàssic, molt dels Rainbow més èpics (versió de “Catch the Rainbow” inclosa), Manowar, Virgin Steele, Axel Rudi Pell…

Jo personalment, destaco temes com “Defiance”, que és una cançó molt Manowar. Amb unes línies vocals glorioses, dignes fins i tot de la immortalitat, m’atreviria a aventurar.

Day of the Reaper també és flegma èpica de la bona. Un punt fort d’aquest disc és que la major part de les tornades se’t queden a la primera, i aquesta cançó té una d’aquelles tornades directes a les quals faig referència, que no et treus del cap durant una temporada.

Black Clouds of Thanos és la cançó llarga, 10 minuts d’èpica amb interludi absolutament genial perdut entre aquests foscos núvols portadors d’infaustos presagis dels quals se’ns parla.

The King Must Die és un tema ràpid i de tornada directa i molt inspirat, una delícia.

El disc finalitza amb “The Beast Inside”, el qual és un tema molt pesat, molt heavy i molt maco. Narra, des de l’esquinçament, la lluita interior que viu un humà que pretén enfrontar-se a la “bèstia”.

Jack Starr és un tipus que porta dècades en això i sap el que es fa, es nota que té els ous pelats i demostra que és capaç de treure’s un discasso de la màniga 20 anys després del seu pas pels mítics 80s

La portada mola, podria posar-me una samarreta amb aquest disseny tranquilament.

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel.

Aquí tens totes les ressenyes d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

Quico Vicens - Picatto Gual

Col·laborador d'El Rock-Òdrom

Soc il·lustrador i aquí teniu el meu Portofolio: https://www.artstation.com/quicovicenspicatto

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú