JOAN CARDONER: Entrevista + Novetats | Programa nº 149 – Dissabte 16/04/2022

16 abr., 2022 | Ràdio, Entrevistes

joan cardoner

Entrevista a Joan Cardoner

Joan Cardoner és història viva del rock dur català i, alhora, el nostre convidat a El Rock-Òdrom d’avui.

Rockson, Terratrèmol, LGP, Cardoner… Apofitant la recent sortida del seu nou àlbum sota el seu cognom, El Último Baile, hem tingut una amena conversa on hem parlat de què significa treure discos avui dia en diferència amb els anys 90, l’ús d’una llengua o una altra, el paper dels mitjans de comunicació, el significat de treure el discos en físic o no… Un munt de coses!

A més, a El Rock-Òdrom d’avui no he estat sol amb en Joan Cardoner, també m’ha acompanyat en Mia Campdepedrós dels Astral Warrior, amic d’en Joan Cardoner des de fa anys i al qual he convidat a acompanyar-nos durant l’entrevista perquè hi fotés tanta cullerada com volgués, enriquint una entrevista tan interessant com aquesta.

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana i diem el nom del guanyador del sorteig del CD dels Redshark que vam entrevistar la setmana passada a la ràdio en el programa nº 148.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. The Halo Effect. Day of the lost. Aquesta és la cançó que donarà nom al primer àlbum dels suecs, ple d’ex membres de In Flames i amb en Mikael Stanne (Dark Tranquillity) a la veu. Està previst pel 12 d’agost amb Nuclear Blast
  2. Temple Balls: Strike like a cobra. El quart àlbum dels finesos sortirà aviat amb Frontiers Music.
  3. Mirror: The Day Bastard Leaders Die és el nom del que serà el tercer àlbum d’aquests xipriotes, previst pel dia 22 d’abril via Cruz del Sur Music. Escoltem el senzill Stand fight victory.

Entrevista a en Joan Cardoner:

Acompanyat d’en Mia Campdepedrós, cantant, guitarrista i principal compositor del grup Astral Warrior, parlem d’un munt de coses interessants i escoltem alguna de les cançons del seu darrer àlbum El úlimo baile.

 

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú