JUDAS PRIEST – Invincible Shield

19 març, 2024 | Ressenyes

judas priest invincible shield

JUDAS PRIEST Invincible Shield | Data de sortida: 8 Març 2024  | Segell: Sony Music

REFLEXIÓ A PARTIR DE L’ “INVINCIBLE SHIELD” DE JUDAS PRIEST

De valoracions i crítiques sobre el darrer treball de Judas Priest se n’han fet i se’n continuen fent moltes des que fa uns dies va veure la llum. Si bé algunes són més apassionades que altres, gairebé totes coincideixen, amb més o menys matisos, que en què Halford i companyia han parit un molt bon disc.

La meva opinió va en la mateixa línia, “Invincible Shield” és un enorme treball, per mi superior al darrer “Firepower”, un altre excel·lent àlbum, però opino que, de cap manera, com he llegit en algun lloc, es pot tractar com el millor disc de Judas Priest. Per a mi, Defenders of the faith i Painkiller, en aquest ordre, estan a l’olimp no només de la discografia de Judas sinó també del millor heavy metal que mai s’hagi gravat.

Sent aquest nou treball un seguidor de la linia de les dues obres mestres citades, i la que més m’omple dels britànics, el què em confirma i reconfirma l’aparició d’aquest 19è disc, és que Judas Priest no té ni un àlbum fluix, i que, de nou, per variacions del tipus que sigui, que facin a cada treball, aquesta gent són una garantia. A tots ens ha passat sovint que una nova publicació d’una banda d’aquest nivell ens deixa freds, inclús amb regust de decepció. A mi, ja ho dic, em va passar quan va sortir el Turbo, però compte, passen els anys i, personalment, la fredor i decepció que hagi pogut tenir amb Judas es va transformant, cosa que no m’ha passat amb altres bandes (Iron Maiden o Saxon, per citar-ne). El Turbo, i no em tallo un pèl al dir-ho, és el tercer millor disc que tenen després de Defenders i Painkiller. I encara més, els que descobríem Judas amb el Defenders, ens costava molt tirar més enrere del British Steel, i ara, els considerem absolutes joies.

Judas Priest ha tret un nou disc, un disc extraordinari, us agradarà molt ara, i si no us agrada ara, ja us agradarà més endavant, segur. No han fet ni un sol treball oblidable, al contrari, i ara menys perquè podent estar de tornada de tot, estan sempre d’anada.

Potser la seva millor virtut és que, a la seva edat i amb el seu talent, els continua agradant fer això, què podria sortir malament amb “Invincible Shield”?. DISCARRO!

galdric sala rob halford

Vols col·laborar amb El Rock-Òdrom fent ressenyes de discos, cròniques, entrevistes o qualsevol cosa que et roti? Doncs escriu a hola@elrockodrom.cat

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter!

galdric sala

Galdric Sala

Col·laborador d'El Rock-Òdrom, il·lustrador i humorsta gràfic

Instagram de Galdric Sala: @galdricsala

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú