KNIGHTS OF BLOOD El Juicio De Osiris

6 març, 2023 | Ressenyes

Knights of Blood El juicio de Osiris

KNIGHTS OF BLOOD El Juicio De Osiris // Data de sortida: 27 Gener 2023 // Segell: CD Music

Kinghts of Blood ens presenten l’àlbum “El Juicio de Osiris”, publicat el passat mes de gener per CD Music i sota l’aixopluc de Duque Producciones. Aquest quart treball de la banda de Granada consta de set temes enregistrats als estudis Fireworks de València.

Kinghts of Blood ens endinsa en aquest disc, amb temàtica de l’antic Egipte i les seves divinitats, com a punt de partida per fer una introspecció de l’ésser humà i les seves contradiccions.

El Juicio de Osiris comença de forma espectacular amb “Caída a los Infiernos”, per a mi un dels millors temes del disc, amb unes melodies vocals de estil ètnic i amb una tornada que funciona a la perfecció gràcies a uns arranjaments molt elegants.
Continua amb el “Viaje del Alma”: Aquí el grup canvia una mica el registre i ens recorda a la música popular, sobretot per l’estil de la cantant Mireia Fontarrosa, això li dóna un plus de personalitat que trovarem al llarg del disc.
“Susurros de Apofis” continua amb la mateixa tònica compositiva amb un temps més pausat, com si fos un transit que ens porta a “Luna de Sangre” molt més explosiu i contundent, i que ens va preparant per la resolució final.
Amb el “Juicio de Osiris” és on la veu te més protagonisme ja que durant tot el disc la veu I els instruments estan molt equilibrats. Aquest equilibri fa que tot sigui més creïble, fàcil d’escoltar i que el fil conductor de la història sigui de forma natural la música.
“Castigo Eterno” podriem dir que es la cançó final del disc, molt variat i, personalment, molt encertat. Amb un principi i un ritme de bateria més Death i amb una part central que és tota una sorpresa.
“El Libro de los Muertos” és l’últim tema del disc, instrumental i brillant, que posa la cirereta al punt i final. Aquest tema recorda als crèdits de una superproducció del cinema.

Kinghts of blood ens han portat a un viatge ple de paisatges molt variats, com la música popular, el Heavy Metal melòdic, el Power i fins i tot algunes pinzellades de Death, sobretot en els arranjaments.
En definitiva un disc que m’ha agradat molt tot i que l’he trobat curt. Disc molt recomanable per els amants del Heavy Metal i les seves variants i de la música sense més.

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel

Knights of Blood El juicio de Osiris

Una Ressenya De Ramon Casamitjana.

Knights Of Blood són:

Mireia Fontarrosa Zamora: Veu
José Ramón Vílchez: Guitarra
Javier Jesús Molina: Guitarra
Kyle Jon O’Brien: Bateria
Alejandro Sola Jiménez: Baix

Llistat de cançons de KNIGHTS OF BLOOD El Juicio De Osiris

-Caída a Los Infiernos
-Viaje del Alma
-Susurros de Apofis
-Luna de Sangre
-El Juicio de Osiris
-Castigo Eterno
-El Libro de Los Muertos

ramon casamitjana

Ramon Casamitjana

Col·laborador d'El Rock-Òdrom i guitarrista dels Metall Fort

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú