MORTAL MAZE: Mortal Maze

20 abr., 2022 | Ressenyes

mortal maze

MORTAL MAZE Mortal Maze // Data de sortida: 1 Gener 2022 // Segell: Autoedició

Que el Thrash Metal està gaudint un moment dolç està fora de tot dubte. Hi ha en aquests moments un munt de bandes de la vella escola que estan en actiu i que gaudeixen d’una segona joventut, i també tenim un bon grapat de bandes emergents que miren de treure el cap, i el millor de tot és que s’estan publicant uns treballs més que notables.

Un d’aquests grups de nova fornada podria ser perfectament Mortal Maze. Format a la província de Segòvia el 2016 per Héctor Velasco (veu i guitarra), Diego de la Viuda (guitarra), Fernando López (baix) i Ivan Velasco (bateria), van publicar l’1 de gener del 2022 el seu primer llarga durada, l’homònim “Mortal Maze” autoeditat per la banda.

El disc consta de dotze temes i un metratge de 44 minuts. Tot comença amb el tic tat d’un rellotge i una introducció de menys de dos minuts que ens porta en un compte enrere i on també ja se’ns prepara pel que ens trobarem després, una descàrrega sense cap mena de concessió i onze temes molt ben estructurats i posicionats que fan d’aquest disc una obra molt fàcil d’escoltar.

mortal maze

La proposta de Mortal Maze són uns temes amb un ritme frenètic i majoritàriament Thrash, però també podem escoltar pinzellades de Power i Speed, així com alguna picada d’ull al Black.Tota aquesta fusió d’estils del grup ens arriba d’una forma molt fàcil gràcies a la veu de Héctor Velasco que, amb els seus diferents registres, fa que aquesta transició d’estils sigui molt còmoda per al grup i per a l’oient. Cal destacar que els diferents registres vocals també li donen un toc extra de personalitat al grup.

Difícil escollir un tema. Tots funcionen molt bé i amb la mateixa fórmula: cors que atrapen i molt ràpids amb molta energia, guitarres amb molta melodia i riffs agressius. A mi personalment, els que més m’han cridat l’atenció són “Fron here to the nothingness”, “Social Zombie”, “The eyes are cut”, “Beyond the end”, “One more beer” o “Deathmination” per esmentar-ne alguns.

Mortal Maze han fet un disc que m’ha agradat molt, amb una bona producció on tot se sent molt bé i molt equilibrat. Molt recomanable per als amants del thrash sense complexos i el power més estratosfèricament canyer.

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel

Una Ressenya De Ramon Casamitjana.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

ramon casamitjana

Ramon Casamitjana

Col·laborador d'El Rock-Òdrom i guitarrista dels Metall Fort

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú