Novetats + Entrevista a Streamer + Sorteig! Programa #94 Dissabte 20/2/2021

20 febr., 2021 | Ràdio, Programes, Entrevistes

streamer cristian blade

Entrevista a Streamer.

Els Streamer són, juntament amb altres grups de l’àrea barcelonina com Street Lethal, Löanshark, Raptore o Redshark, entre d’altres, representants de la significativa escena metàl·lica de tall tradicional que es mou per la zona.

Malgrat els segon disc dels Streamer, Light Of Death, ja va sortir fa més de mig any, hem aprofitat la recent edició de la versió en vinil per entrevistar-los al programa.

Ha vingut a El Rock-Òdrom d’avui en Cristian Blade, baixista del grup, per parlar-nos de l’actualitat de la banda i de moltes coses més. A més, els Streamer han portat a El Rock-Òdrom una còpia en CD de Light Of Death per sortejar entre tots els oients del programa. Escolta la pregunta que farem i no et quedis sense participar en el sorteig!

Com ve essent habitual, fem un repàs a les millors novetats musicals de la setmana, amb Heavy Metal de primera i acompanyats d’un convidat de primera.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Coronary: Frewings. Cançó pertanyent al primer LP d’aquest finesos, Sinbad, sortit ahir 19 de febrer via Cruz del Sur Records.
  2. Primitai: The Uprising. Senzill d’avançament de Violence of skies, el sisè àlbum dels anglesos que està previst pel 26 de març via Rock Of Angels Records.
  3. Rapid Strike: Just a lie. Cançó que formarà part del segon disc d’aquest grup de Croàcia i que editarà aviat el segell Wormholedeath.

Entrevista a Cristian Blade, baixista d’Streamer:

Participa en el sorteig d’una còpia en CD del disc dels Streamer, Light Of Death. Respon a la pregunta: Quin segell ha editat la versió en vinil de Light Of Death?

Envia la teva resposta abans del divendres 26 de febrer a les 20:00 a hola@elrockodrom.cat o elrockodrom@onadesants.com. Participa-hi!!

  1. Streamer: Bloody Eyes, penultima cançó de Light Of Death.
  2. Streamer: Wiskey, Beers and Flames, el primer senzill que va sortir a l’abril per conèixer Light Of Death i que ja vam presentar al Programa #50.
  3. Streamer: Light Of Death, la cançó que dóna títol al disc.
  4. Streamer: No, Doctor!, la cinquena cançó de Light Of Death.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú