Programa #110 Dissabte 12/6/2021 Tot Novetats de Rock i Metall!

12 juny, 2021 | Ràdio, Programes

sepultura arise

Un programa sense terme mig!.

El Rock-Òdrom d’avui navega per dos mars ben diferents, el del Hard Rock de tall més melòdic i el del Thrash Metal i més enllà.

Si normalment el ritme més trepidant el trobem durant la primera meitat del programa on fem el repàs a les millors novetats de la setmana, en El Rock-Òdrom d’avui aquest no parar s’estèn durant la totalitat del programa.

Comencem tranquils, molt, més que mai potser. Però amb el Grup Català de la Setmana ja obrim la caixa dels trons i no ens aturem fins al final, on acabem amb un clàssic del Thrash Metal que acaba de fer 30 anys.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. The Night Flight Orchestra: Burn for me. Nou senzill digital dels rockers suecs. Vam escoltar cançons del seu darrer àlbum, Aeromantic, al Programa #36 i al Programa #43.
  2. Fargo: Rain of champagne. Senzill d’avançament de Strangers d’amour, el sisè àlbum dels alemanys previst pel 25 de juny via SPV/Steamhammer.
  3. One desire: Heroes. Cançó inclosa al seu nou disc en directe Only one night. Live in Helsinki aparegut ahir 11 de juny mitjançant Frontiers Records. Vam escoltar el seu disc anterior, Midnight empire, al Programa #43.
  4. Laurenne/Louhimo: The Reckoning. Cançó que dóna títol al primer treball d’aquesta associació entre dues excel·lents veus femenines. El disc està previst pel 9 de juliol via Frontiers Records. El primer senzill, Bitch fire, al Programa #107.
  5. Reaktion: Breathing silence. Cançó inclosa al tercer treball dels thrashers barcelonins anomenat To expect nothing i que sortirà dilluns 14. Vam escoltar el seu segon disc Learning to die al Programa #13. Ells són El Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  6. Machine Head: Become to firestone. Cançó inclosa al nou EP d’aquests paios, Arrows in words from the sky, sortit ahir 11 de juny via Nuclear Blast.
  7. Crypta: Dark night of the soul. Cançó inclosa al debut d’aquestes extremes brasileres, Echoes of the soul, estrenat ahir 11 de juny amb Napalm Records.
  8. Go Ahead And Die: G.A.A.D.. Cançó que dóna nom al grup i al primer treball del nou grup de l’ex Sepultura i Soufly Max Cavalera. H canta el seu fill Igor i el disc va sortir ahir 11 de juny amb Nuclear Blast.
  9. Sepultura: Arise. 30 anys de la sortida del disc (potser) més determinant en la carrera dels brasilers.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú