Novetats Musicals + Grup Català de la Setmana + Clàssics! | Programa 138 Dissabte 15/1/2021

15 gen., 2022 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

El Rock-Òdrom d’avui és històric!

El Rock-Òdrom d’avui ha estat històric perquè la casualitat ha volgut que aquest hagi estat el darrer programa que l’emissora Ona de Sants-Montjuïc ha emès des de l’estudi històric del carrer Premià que va veure néixer aquesta ràdio de barri fa més de 36 anys.

La nul·la voluntat de la propietat de l’edifici on des de sempre hi ha hagut aquesta emissora de renovar el contracte de lloguer, va posar en alt risc la continuïtat del projecte davant la impossibilitat de trobar un local adequat i amb un preu assumible per a aquesta ràdio que funciona com a cooperativa i del la qual, tots els que hi formem part, som socis.

Afortunadament, el miracle es va produir i s’ha trobat un local fantàstic al carrer Melcior de Palau des d’on l’emissora local més veterana de la ciutat de Barcelona podrà seguir emetent la seva programació.

D’altra banda, per avui teníem anunciada per a entrevista als thrashers de Sabadell Sickoticks que, malauradament, no han pogut venir degut a baixes sobtades provocades per infeccions del nostre amic Covid. Hem posposat l’entrevista per d’aquí 15 dies i ho donarem tot!

Així que, com no podia ser d’altra manera, El Rock-Òdrom s’ha adaptat a la circumstància i hem fet el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana, hem tingut el nostre grup català de la setmana i hem escoltat grans clàssics del heavy metal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. SANHEDRIN: Lights On. El tercer àlbum del grup de Brooklyn sortirà el 4 de març via Metal Blade. Hem escoltat el senzill d’avançament Correction.
  2. WHITE TOWER: Soldiers Of Metal. El primer llarga durada del grup grec sortirà el 18 de febrer via Alone Records. El primer senzill dóna nom a l’àlbum.
  3. DEATHGEIST: Procession Of Souls. El tercer LP d’aquest brasilers va sortir el 7 de gener de forma independent i es mou amb encert entre l’Speed i el Thrash. Hem escoltat la cançó Morlocks.
  4. NIGHT COBRA: Dawn Of The Serpent. Després de Terminator, l’EP de 2020, els de Houston treuran el seu primer LP l’11 de febrer amb High Roller Records. Hem escoltat el senzill The Neuromancer’s Curse.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. REDIMONI: On The Brink Of Existance. Aquest EP dels barcelonins va sortir fa un any i n’hem escoltat una cançó que ja van treure com a senzill el 2020, As the soul leaves the body. Els Redimoni són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. ÑU: Requiem. Celebrem els 20 anys de la sortida d’aquest gran àlbum del grup d’en Molina. Escoltem la que obre el treball, Mazmorra.
  3. JUDAS PRIEST: Screaming For Vengeance. Els Judas com a quartet? No gràcies. Reivindiquem els duels a doble guitarra escoltant Electric eye.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú