Programa nº 163 | Novetats, Grup Català, Homenatge i Classicàs! | Dissabte 20/08/2022

20 ag., 2022 | Ràdio, Programes

steve grimmet

Un Rock-Òdrom en record d’Steve Grimmet!

Després de dues setmanes on El Rock-Òdrom ha anat d’especials sobre maquetes dels anys 90 en cinta de caset, avui hem fet un programa normal just abans del tret de sortida a la Festa Major de Sants 2022.

Durant la Festa Major del barri, tota l’emissora adapta la seva programació per fer seguiment dels actes que s’hi produeixen i El Rock-Òdrom, com no pot ser menys, també hi participarà.

Com? Doncs entrevistant a alguns dels grups santsencs de rock que actuaran durant les festes. Però això serà la setmana que ve!

Avui hem fet un programa normal que dediquem a l’Steve Grimmet, lider de Grim Reaper que ha mort aquesta setmana mentre dormia.

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana i escoltem grans clàssics del heavy metal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. LEATHERHEAD: Tomahawk és l’EP de debut d’aquests grecs. Va sortir el dia 12 d’agost i n’escoltem la cançó House on the left..
  2. SODOM: 40 years at war. the greatest hell of Sodom. Els alemanys celebren 40 anys de carrera amb un recopilatori i aquesta cançó nova: 1982.
  3. RAGE: Spreadin The Plague és un EP que sortirà el 30 de setembre. Escoltem el senzill d’avançament To live and to die..
  4. PHANTOM SPELL: Immortal’s Requiem. El projecte en solitari de Kyle Mcneil (Seven Sisters) ja s’ha estrenat. Escoltem la cançó Up the tower.
  5. GRAVE DIGGER: Symbol Of Eternity. El nou àlbum sortirà el 26 d’agost. Hem escoltat el segon senzill d’avançament, Heart of a warrior.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. REDIMONI: Downfall and Peenance és el nom del proper nou EP dels barcelonins. Escoltem el senzill Portents of the end times. Redimoni són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. GRIM REAPER: See You In Hell en record d’Steve Grimmet, mort aquesta setmana.
  3. BARÓN ROJO: Desafío. 30 anys de la sortida del primer disc sense la formació original. Escoltem Te espero en el infierno.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú