Programa nº 168 | Novetats musicals, Grup Català de la Setmana i Clàssics! | Dissabte 10/09/2022

10 set., 2022 | Ràdio, Programes

fogos corpses and ashes

El Rock-Òdrom d’avui boreja els extrems!

Nois i noies, heavies tots! Un nou programa d’El Rock-Òdrom ja ha arribat!

Tornem a repassar les millors novetats musicals de la setmana, tenim nou grup català i un bon grapat de clàssics en una edició d’El Rock-Òdrom que boreja els extrems: Des del Hard Rock amb tocs d’AOR fins a les sonoritats més extremes del metall.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. CASUS BELLI: Ad Calendas Graecas. L’àlbum debut d’aquest duet madrileny ple de col·laboracions a les veus ha vist la llum aquest 5 de setembre passat. Escoltem la cançó Pain o podem sentir a en Ralf Scheepers.
  2. HUNGRY: Hungry For Your Love. El segell neerlandès No Dust Records ha rescatat de l’oblit aquest àlbum de 1998 mai editat abans. Escoltem la cançó Believe in me.
  3. REVOCATION: Netherheaven és el novè àlbum d’aquesta banda de Boston que combina amb encert el Thrash més tècnic amb el Death. N’escoltem la cançó Nihilistic Violence.
  4. INVADERS: Beware Of The Night. Aquesta jove banda d’Alcorcón acaba de treure el seu primer LP. N’escoltem la cançó Redhead Lady.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. FOGOS: Corpses And Ashes és el debut d’aquesta banda barcelonina de Black Metal conformada per veterans de l’escena. N’escoltem la cançó Dysnomia i els Fogos són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. ESTIGIA: Insubmission va sortir el 1990 però al 1989 ja havien enregistrat en una demo la cançó que escoltem avui d’ells, Fuerzas de seguridad.
  3. CELTIC FROST: Emperor’s Return, del 1985, fou el segon treball d’aquesta banda fonamental en el desenvolupament del metall extrem. N’escoltem Circle Of The Tyrants.
  4. HANOI ROCKS: Bankok Shocks, Saigon Shakes fou el primer treball de la banda finesa més important dels primers 80. Escoltem la cançó Tragedy.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú