Programa nº 170 | Novetats, Grup Català de la Setmana i Clàssics! | Dissabte 1/10/2022

1 oct., 2022 | Ràdio, Programes

riot city

Ja tornem a ser aquí!

Un problema amb l’ordinador personal no va permetre que dissabte passat hi hagués programa però avui dissabte El Rock-Òdrom ha tornat ple de bona música!

Tornem a repassar les millors novetats musicals de la setmana amb alguna cosa molt esperada pels amants del metall de tall més tradicional. Tenim nou grup català que està a punt de treure disc i un bon grapat de clàssics en una edició d’El Rock-Òdrom incommensurable!!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. CHEZ KANE: Pwerzone és el segon LP, previst pel 21 d’octubre via Frontiers d’aquesta cantant anglesa de bon Hard Rock. N’escoltem el senzill d’avançament Love Gone Wild.
  2. RIOT CITY: Electric Elite és l’esperat segon àlbum dels canadencs i ha sortit avui dissabte 1 d’octubre amb No Remorse Records. Escoltem la cançó que obre el disc, Eye of The Jaguar.
  3. LEATHER: We Are The Chosen serà el tercer disc de la banda i sortirà el 25 de novembre via SPV. N’escoltem el senzill We Take Back Control.
  4. VIGILANCE: Na Krilih Noči és la cançó que obre aquest EP homònim de la banda d’Eslovènia i que sortirà el 21 d’octubre.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. NOCÄMBULS: 10 Anys Sonämbuls serà el tercer treball de la banda catalana que estrena nou cantant. El primer senzill és Per Sempre. Noctämbuls són el nostre Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. STORMWITCH: The Beauty And The Beast fou el seu quart treball, de 1987.
  3. NIAGARA: Now Or Never. Clàssic del 1988.
  4. CROM: Wasteland. Clàssic del 1988.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú