Programa nº 171 | Novetats musicals, Grup Català, l’Anàlisi de la Paula i el Clàssic! | Dissabte 8/10/2022

8 oct., 2022 | Ràdio, Programes

171

La Paula debuta a El Rock-Òdrom!

L’altre dia vaig rebre un correu electrònic. Era de la Paula, de nou anys, que es presentava dient que li agrada molt el Heavy Metal i que li agradaria fer alguna cosa a la ràdio, com per exemple comentar discos de les seves bandes preferides.

I aquí no s’ha deixat perdre l’oportunitat i El Rock-Òdrom ha fet el gran fitxatge de la temporada! Amb la Paula repassem el millor de l’actualitat musical, escoltem el grup català de la setmana i fem l’anàlisi del Somewhere In Time, un dels discos més coneguts dels Iron Maiden!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

 1. KONQUEST: Time And Tiranny és la cançó que dóna nom al proper nou treball d’Axel Rossi, l’home que hi ha al darrera de tot el que sona a Konquest. L’àlbum sortirà el 14 d’octubre amb No Remorse Records.
 2. NUCRY: Alma Libre és el nom que durà el projecte del compositor Ángel Gutiérrez, en un treball farcit de col·laboradors de renom. N’ecoltem el senzill Sangre Eterna.
 3. WITCHUNTER: Metal Dream serà el tercer elapé dels italians i el treurà Dying Victims el 18 de Novembre. N’escoltem el senzill Restless.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

 1. EXESSUS: Asynapse és com es dirà el segon treball d’aquests barcelonins que fan un thrash molt variat i ben executat. L’àlbum sortirà a finals d’octubre. Exessus són el nostre Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
 2. IRON MAIDEN: Somewhere In Time. Analitzem aquest disc amb la Paula.
 3. SOBREDOSIS: Sangre Joven. Quina millor cançó que aquesta per acabar un programa com el d’avui?

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

2 Comentaris

 1. Marc

  Quin gran fitxatge la Paula, emocionats amb la nova incorporació, ara a pencar i aportar cada setmana la teva review,molta força

  Reply
  • administrador elrockodrom

   Moltes gràcies Marc!
   Sens dubte la Paula és un gran fitxatge i tots estem molt contents de que formi part de l’equip d’El Rock-Òdrom! Visca la sang jove del heavy metal!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú