Programa nº 183 | Novetats, Guanyador Sorteig, Grup Català, Aniversari i l’Anàlisi de la Paula!

14 gen., 2023 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Estrenem samarretes!

Feia temps que em rondava pel cap la idea de fer samarretes d’El Rock-Òdrom i aquest inici d’any m’hi he decidit. N’he fet de molts colors per anar variant a cada programa.

Pel programa d’avui, a més de samarretes noves, tenim el millor repàs a les millors novetats musicals que vénen de tots els racons del món, tenim guanyador de la revista que hem sortejat al llarg d’aquests dies, un nou grup català de la setmana tot repassant el número 10 de la revista La Cataluña Metálica, un aniversari d’un disc sense el qual res hauria estat igual i el comentari de la Paula Cerulla, avui Arch Enemy!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. ANTHEM: Crimson And Jet Black serà el vintè àlbum de la pionera banda japonesa. Sortirà el 21 d’abril però ja tenim el primer senzil, Wheels Of Fire.
  2. ROBIN MCAULEY: Alive. Ben viu és com està el cantant irlandès que treurà nou àlbum el mes que ve via Frontiers. El primer senzill és Feel Like Hell.
  3. MEGATONSWORD: Might Power serà el segon llarga durada d’aquesta banda suïssa de potent Heavy Metal amb un toc èpic. El treurà Dying Victims el 24 de Febrer.
  4. RIPPERWÖLF: Prepare For Attack! és el nom d’aquest EP debut d’un duet que ens arriba de l’Ecuador. Pur Speed Metal!

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

 

  1. HATHOR fan Thrash Metal, són de Barcelona i van començar a mitjans dels 80. Estan inclosos al número 10 de la revista La Cataluña Metálica i són el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  2. LED ZEPPELIN: Comunication Breakdown forma part del primer àlbum de la banda, que aquesta setmana celebra 54 anys de la seva sortida.
  3. ARCH ENEMY: The Eagle Flies Alone és la cançó que aquesta setmana ens comenta la Paula Cerulla.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú