Programa nº 213 | ESPECIAL: AFANOC – Rock Pels Xuklis | Dissabte 7/10/2023

7 oct., 2023 | Ràdio, Especials, Programes, Entrevistes

afanoc

AFANOC a la casa d’El Rock-Òdrom!

AFANOC és l’acrònim de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

AFANOC va idear i materialitzar La Casa dels Xuklis, on tasca principal és fer més agradable la vida dels infants amb càncer i es seves famílies.

Una de les activitats més conegudes d’AFANOC per ajudar a finançar l’entitat és Rock Pels Xuklis, una fita possible gràcies a la col·laboració de moltes persones que fan possible la celebració de concerts de Rock i Metall arreu i al llarg de l’any per recaptar diners per l’entitat i donar-li visibilitat.

El proppassat dissabte 30 de setembre, Rock Pels Xuklis va celebrar el seu onzè aniversari al Pla de Montbau dins el marc de la la Festa Major del barri.

D’aquest festival que va comptar amb la participació de les bandes La cifra negra, Amaro, Miss octubre i Legion, n’hem fet una petita crònica que teniu disponible aquí.

A El Rock-Òdrom d’avui ens ha visitat en Narcís Serrat, gerent d’AFANOC, que ens ha explicat tot el que fan, com ho fan i per a què ho fan.

A més, hem dit el nom de la persona guanyadora de la samarreta de la banda que ens va visitar la setmana passada, Krápula, i de la qual se’n va fer el sorteig ahir divendres. T’haurà tocat a tu?

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú