Programa nº 217 | Entrevista a NEMAIND per l’EP La Més Gran De Les Tragèdies + Sorteig | Dissabte 04/11/2023

4 nov., 2023 | Ràdio, Programes, Entrevistes

nemaind

Nemaind visita El Rock-Òdrom!

Entrevista a Nemaind per la recent sortida del seu EP La més gran de les tragèdies.

Després d’haver estat el nostre grup català de la setmana al programa nº 214, avui ens han acompanyat a la ràdio en Sito, en Gerard i en David, bateria i guitarristes de Nemaind per parlar-nos, no només de La més gran de les tragèdies, també per explicar-nos el passat i el present de la banda, perquè empren el català en les seves lletres, què en pensen de la cada vegada més gran presència femenina en el món del metall i moltes coses més!

A més, com és habitual entre les bandes que ens visiten, els Nemaind han portat un regal per sortejar entre l’audiència. Es tracta d’una samarreta de la banda que pot ser per a tu!

Per participar en el sorteig de la samarreta, encerta la pregunta que ens planteja la banda durant l’entrevista i envia la teva resposta a hola@elrockodrom.cat

Tens temps per fer-ho fins a el divendres 10 de novembre a les 20:00, moment en què es farà el sorteig.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. COBRA SPELL: 666 serà el primer llarga durada d’aquesta banda 100% femenina. El treball sortirà amb Napalm Records l’1 de desembre i n’hem escoltat el senzill d’avançament The devil inside me.
  2. COVEN JAPAN: Earthlings serà el primer àlbum d’aquesta banda de Tokyo que barreja l’anglès i el japonès en les seves composicions. Sortirà via No Remorse Records el 24 de novembre i n’escoltem el senzill Land of the rising sun.
  3. BRONZE: In Chains And Shadows és el proper LP de la banda abans coneguda com Kramp.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

Entrevista a Nemaind pel seu EP La més gran de les tragèdies.

Escolta el programa i participa en el sorteig d’una samarreta de la banda! Tens temps d’enviar la teva resposta a hola@elrockodrom.cat fins el divendres 10 de novembre a les 20:00

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

2 Comentaris

  1. Chema Gallego

    Hola. Soy Chema Gallego de La Central de Comunicación empresa de PR (Promoción y Comunicación).Llevamos más de 20 años trabajando en discográficas, para festivales, managers, salas, marcas … siempre dentro del Rock. En estos momentos trabajamos como PR para BMG (MÖTLEY CRÜE MOTÖRHEAD, BRUCE DICKINSON, THUNDER, KEITH RICHARDS, VENOM, PIXIES, SEPULTURA, ZZ TOP, etc.) también recientemente hemos vuelto al departamento de internacional de WARNER MUSIC SPAIN (PRETENDERS, EMPIRE STATE BASTARDS, ROYAL BLOOD, CROSSES, RIVAL SONS, etc.) También trabajamos para bandas españolas noveles como VOLVORETA, CICLÓN, VERSOIX, GILIPOJAZZ, MOSH, CORROSIVE, RADIOCRIMEN, … Entre medias trabajamos o hemos trabajado para bandas clásicas de España como LOS SUAVES, MAGO DE ÖZ, SARATOGA, SOZIEDAD ALKOHOLIKA, TIERRA SANTA, REINCIDENTES, TOPO, BANZAI, … y un largo etc.

    Disculpa la larga presentación me gustaría tener un email de contacto para mandaros info y si necesitáis materiales (audios, discos completos, giras, fotos, acreditaciones para conciertos, invitaros a presentaciones, ruedas de prensa, fiestas, etc.) intentamos ayudaros en todo lo posible. Poco más, encantados de saludaros Muchas gracias. Salud.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú