Programa nº 218 | Entrevista a FROZEN SHIELD per Flying Free + Sorteig! | Dissabte 12/11/2023

12 nov., 2023 | Ràdio, Programes, Entrevistes

frozen shield

Frozen Shield visita El Rock-Òdrom!

Frozen Shield han tret recentment un senzill que l’està petant bastant. Es tracta de la versió Metal de Flying Free, l’himne de la discoteca Pont Aeri, un dels temples pels amants de la música electrònica de masses a finals dels anys 90 del segle passat.

Amb aquesta versió de Flying Free portada al seu terreny, els Frozen Shield no només ens fan una mostra de la seva versatilitat. També ens ensenyen el seu costat més desenfadat i festiu, alhora que mantenen el seu estàndard de produccions molt cuidades.

Avui ens han acompanyat l’Isaac, en Marc i en Gerard per parlar-nos, no només de Flying Free (que ha estat l’excusa per organitzar aquesta entrevista) si no d’un munt de coses interessants relacionades amb el seu funcionament com a banda.

A més, com és habitual entre les bandes que ens visiten, els Frozen Shield han portat un regal per sortejar entre l’audiència. Es tracta del seu disc Ínia en format digipak amb doble CD i signat pels nostres 3 convidats que pot ser per a tu!

Per participar en el sorteig del disc, encerta la pregunta que ens planteja la banda durant l’entrevista i envia la teva resposta a hola@elrockodrom.cat

Tens temps per fer-ho fins a el divendres 17 de novembre a les 20:00, moment en què es farà el sorteig.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. STRIKER: Ultrapower serà el setè àlbum d’aquesta banda canadenca. Sortirà de forma independent el 19 de gener i n’escoltem el senzill d’avançament Circle of evil.
  2. BOUNDLESS CHAOS: Sinister Upheaval serà el primer llarga durada d’aquesta banda d’Alemanya a cavall entre el Thrash i el Death Metal. L’àlbum surt amb Dying Victims Productions el proper 19 de gener i n’escoltem el primer senzill d’avançament, Down.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

Entrevista a Frozen Shield per la seva adaptació metal·lera de Flying Free, himne bakala dels anys 90.

Escolta el programa i participa en el sorteig d’un disc de la banda! Tens temps d’enviar la teva resposta a hola@elrockodrom.cat fins el divendres 10 de novembre a les 20:00

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú