Programa nº 219 | Entrevista a WHIRLWIND per 1714 + Sorteig | Dissabte 18/11/2023

18 nov., 2023 | Ràdio, Programes, Entrevistes

whirlwind

Whirlwind visita El Rock-Òdrom!

Whirlwind havia de ser només un projecte d’estudi d’en Mark Wild que va començar a prendre forma en un llunyà any 2012. De mica en mica, aquest projecte va anar avançant fins fructificar en l’enregistrament i sortida de l’àlbum 1714, un treball historiogràfic sobre el setge borbònic a la ciutat de Barcelona.

Afortunadament, la tossuderia dels germans Artur i Jordi Julió va permetre que el projecte anés més enllà de l’estudi i pugés també als escenaris.

Avui, quan estem a només quatre dies del primer aniversari de la sortida del disc, 1714 està essent cada vegada més reconegut i, amb ell, tota la banda Whirlwind.

Avui ens han visitat en Mark Wild (creador del projecte, les lletres i músiques del disc), l’Artur Julió (guitarra) i en Jordi Julió (bateria) més la presència telefònica del cantant de la banda, Hèctor Llauradó (a qui ja vam tenir a El Rock-Òdrom amb la seva altra banda Noctämbuls) per parlar-nos de tot el que envolta 1714.

A més, com és habitual entre les bandes que ens visiten, els Whirlwind han portat un regal per sortejar entre l’audiència. Es tracta d’una samarreta que pot ser per a tu!

Per participar en el sorteig del disc, encerta la pregunta que ens planteja la banda durant l’entrevista i envia la teva resposta a hola@elrockodrom.cat

Tens temps per fer-ho fins a el divendres 24 de novembre a les 20:00, moment en què es farà el sorteig.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. JUDAS PRIEST: Invincible Shield sortirà el 8 de març i ja tenim el segon senzill d’avançament. Hem escoltat Trial by fire.
  2. IN VAIN: Back to nowhere serà el sisè àlbum de la banda, sortirà al febrer i el primer senzill és Metal enlightment.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

Entrevista aWhirlwind per la sortida del seu disc 1714

Escolta el programa i participa en el sorteig d’una samarreta de la banda! Tens temps d’enviar la teva resposta a hola@elrockodrom.cat fins el divendres 24 de novembre a les 20:00

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú