Programa nº 221 | Entrevista a QUIM MANDADO (Banda) | Dissabte 2/12/2023

2 des., 2023 | Ràdio, Programes, Entrevistes

quim mandado

Quim Mandado visita El Rock-Òdrom!

Quim Mandado és un nom cabdal en la història del rock dur en català. Conegut, sobretot, per haver estat la veu de Sangtraït i LGP (Los Guardians del Pont, Els Guardians del Pont o, simplement, Guardians), en Quim Mandado posa el seu nom a aquesta nova banda on l’acompanyen els seus fills Guillem i Ferran (bateria i guitarra), a més de l’incombustible Joan Cardoner a la guitarra solista.

Malgrat a en Quim Manadado no li agrada concedir entrevistes el mateix dia que té concert, que conduir per Barcelona l’estressa de per sí i que a més avui s’ha trobat amb el carrer de Sants tallat, jo he tingut la sort i el plaer (tal i com us vaig anunciar al programa de la setmana passada) de comptar amb la banda gairebé sencera (també esperava a en Joan Cardoner però no ha pogut venir en l’últim moment) per fer-lis aquesta entrevista unes hores abans de l’actuació que oferiran a les 9 del vespre a la sala Bóveda de la ciutat de Barcelona.

Amb totes les entrades exhaurides, el concert d’avui serà dels grossos i la prèvia la teniu aquí, a El Rock-Òdrom d’avui amb aquesta entrevista d’una hora sencera.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Com que el concert d’avui a la sala Bóveda amb entrades exhaurides serà una festa, hem tancat el programa escoltant la cançó La Festa del disc Els Senyors de les Pedres.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú