Programa nº 231 | Novetats musicals , grup català de la setmana i la secció de la Paula! | Dissabte 24/02/2024

24 febr., 2024 | Ràdio, Programes

el rockodrom

Avui tanquem amb Mägo de Oz!

Mägo de Oz és un grup que aixeca moltes passions, tant a favor com en contra. Avui la Paula Cerulla, la noia més heavy de Sants, ha volgut dedicar la seva secció a parlar-nos d’algunes de les cançons més conegudes de la banda.

Abans d’això, però, hem arrencat comentant la notícia de la setmana, el retorn dels Slayer cinc anys després del seu comiat, els propers concerts a l’agenda…

I com no, hem repassat algunes de les novetats musicals més rellevants de la darrera setmana i ens hem anat fins a la comarca del Baix Camp per escoltar el nostre grup català de la setmana!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. JUDAS PRIEST: Invicible Shield sortirà el 8 de març però aquesta setmana n’hem tingut un nou avançament en forma de cançó. Escoltem The serpent and the king.
  2. NEMEDIAN CHRONICLES: The Savage Sword és el primer LP d’aquesta banda occitana. Va sortir ahir divendres 23 amb No Remorse Records.
  3. DOLMEN GATE: Chambers of Magic. El 24 d’abril treurà No Remorse Records el primer LP d’aquesta èpica banda de Lisboa.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. DEATH OR GLORY és el nostre grup català de la setmana. Eren de Montbrió del Camp (Baix Camp) i van treure un únic àlbum el 2016, Death without glory. N’ecoltem la cançó Scared Killer.
  2. La Paula Cerulla ens parla d’algunes de les cançons més conegudes de la banda Mägo de Oz.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú