Programa nº 234 | Novetats musicals, Grup Català de la Setmana i la secció de la Paula! | Dissabte 23/03/2024

23 març, 2024 | Ràdio, Programes

cesar rojas

Avui hi ha de tot!

Avui torna la Paula després d’una setmaneta de descans per superar un inoportú refredat, i ve acompanyada (com no) d’en Còpia, el nino més superb de l’univers metàl·lic!

Avui hem repassat algunes de les millors novetats musicals de la setmana tot parlant alhora de pirates, videojocs, pelis de por i molt més. Hem tingut un nou grup català de la setmana i hem tancat amb la Paula parlant-nos de Heavysaurus, una banda de rock infantil pensada per introduir la canalla en el món del Heavy Metal!.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. VISIONS OF ATLANTIS: Pirates 2 – Armada. La segona part d’aquesta composició dedicada als pirates, sortiraà el 5 de juliol via Napalm Records.
  2. VULTURE: Sentinels serà el quart àlbum dels alemanys, i el treurà Metal Blade el 12 d’abril. N’escoltem el senzill Realm of the impaler.
  3. FREEDOM CALL: Silver Romance serà l’onzè album d’aquests clàssics del Power Metal alemany. El treurà Steamhammer el 10 de maig. N’escoltem el senzill In quest for love.

Més coses a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Agenda de concerts amb Mala Bestia, Mala Hostia i Pycaya, Whipping i Reaktion.
  2. Grup català de la Setmana: Avui coneixem a la banda empordanesa Whipping The Clown.
  3. La Paula Cerulla ens parla de Heavysaurus, una banda que vol servir de porta d’entrada als infants en el món del Heavy Metal.

Vols col·laborar amb El Rock-Òdrom en la creació de continguts fent cròniques, ressenyes, entrevistes, vídeos o qualsevol cosa que et roti? Doncs escriu a hola@elrockodrom.cat

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú