Programa #71. Dissabte 29/08/2020

29 ag., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Fates Warning: Long day good night. Aquest és el nom del que serà el nou àlbum dels veteraníssims americans. El senzill d’avançament que han presentat es diu Scars i segueix el camí progressiu dels seus darrers discos. Aquesta cançó l’escoltem a El Rock-Òdrom d’avui juntament amb la resta de les millors novetats de la setmana.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més de presentar l’avançament del nou de Fates Warning, Long day good night, portem Heavy Tradicional d’un nou grup multinacional, viatgem a Nova Zelanda per escoltar Speed Metal i ens trenquem el coll amb Thrash del més potent. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, aquesta vegada seguim amb novetats, no tenim ressenya a comentar, sona el grup català i acabem amb un clàssic molt conegut que ens fa d’homenatge a un bateria mort recentment pel càncer.

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Cobra Spell: Poison bite. Senzill de presentació i avançament de l’EP de debut d’aquesta banda multinacional. Es dirà Love Venom i el treuràn el 4 de Setembre.
  2. Eternal Champion: Ravenig Iron. Senzill d’avançament del segon disc de mateix nom que la cançó d’aquets èpic de Texas i que sortirà el 20 de Novembre mitjançant No Remorse Records.
  3. Stalker: Of steel and fire. Senzill d’avançament del segon disc del grup de Nova Zelanda, Black Majik Terror, previst pel 30 d’Octubre mitjançant Napalm Records.
  4. Fates Warning: Scars. Senzill d’avançament del seu nou disc Long day good night, previst pel 6 de Novembre mitjançant Metal Blade Records
  5. Warfect: Pestilence. Senzill d’avançament del quart disc del grup, Spectre of devastation, previst pel 13 de Novembre mitjançant Napalm Records.
  6. Mindwars: Mindwars. Senzill d’avançament del quart disc del grup, The fourth turning, previst pel 25 de Setembre mitjançant Disonance Productions.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Quim Mandado: Èxode, del seu disc en solitari Eclosió, sortit el 2003. Grup català de la setmana.
  2. Quiet Riot: Cum on feel the noize, del disc de 1983 Metal Health. En homenatge al bateria Franki Banali, mort de càncer el passat dia 20.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú