Programa #72. Dissabte 05/09/2020

5 set., 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

30 anys del Painkiller. Sembla increïble com corre el temps però aquests són els anys que aquesta setmana celebra aquest disc dels Judas Priest. Un àlbum que, més enllà de que sigui o no el disc preferit dels anglesos per a molts oients d’El Rock-Òdrom, sens dubte és un dels discos més importants de la història del Heavy Metal. Malgrat l’efemèride bé ho podria merèixer, no farem a El Rock-Òdrom un especial sobre Painkiller (doncs són multitud els llocs a la xarxa on podreu trobar aquest tractament) però sí que tancarem el programa punxant una cançó del disc. Així doncs, el Painkiller l’escoltem a El Rock-Òdrom d’avui juntament amb la resta de les millors novetats de la setmana.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, a més de celebrar els 30 anys del Painkiller, fem un extens repàs a les millors novetats, en un programa on allò vell és nou perquè són molts els veterans que es troben en plena forma editant material nou. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn amb molt Heavy tradicional i amb un temasso del metall més èpic!.

Durant la segona meitat, aquesta vegada seguim amb novetats, entre elles una proposta molt interessant que arriba de la ciutat de Granada, no tenim ressenya a comentar, sona el grup català de la setmana i acabem el programa amb el clàssic dels Judas que ens permet celebrar aquests 30 anys del Painkiller com més ens agrada, amb un temassu!!

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Airforce: Don’t look in her eyes, del disc Strike Hard sortit ahir 4 de Setembre mitjançant Pitch Black Records.
  2. Hexx – Vultures gather others, del disc Entangled in sin. Previst pel 25 de Setembre mitançant High Roller Records.
  3. Styper: Do unto others, del disc Even the devil belives. Sortit ahir divendres 4 de Setembre mitjançant Frontiers Records.
  4. Sacred Outcry: Farewell, del disc Damned for all time. Previst pel 25 de Setembre mitjançant No Remorse Records.
  5. Spirit Adrift: Astral Levitation, del disc Enlightned in eternity. Previst pel 16 d’Octubre mitjançant Century Media Records.
  6. Saedín: Entre Ríos. Senzill d’avançament del nou disc del mateix nom del grup de Granada. Previst pel 28 de Setembre mitjançant Demons Records.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Crisix: This is Resurrection Fest. Cançó oficial del festival estrenada el 28 d’Agost. Grup català de la setmana.
  2. Judas Priest: Hell Patrol. 30 anys del Painkiller, sortit el 3 de Setembre de 1990.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú