Programa #76. Dissabte 3/10/2020: 30 anys del Tales From The Twilight World

3 oct., 2020 | Ràdio, Programes

tales from the twilight world

Tales from the twilight world està d’aniversari. Avui 3 d’octubre fa 30 anys que els Blind Guardian van treure el seu tercer àlbum al mercat europeu (al Japó va sortir una mica abans) mitjançant No Remorse Records. Tot i que hi ha cert debat entre els seguidors del grup sobre si aquest és o no el seu millor disc, sí que hi ha unanimitat a l’hora de reconèixer que Tales from the twilight world va ser una passa de gegant en la seva carrera. Acabarem doncs els programa d’avui celebrant els 30 anys de Tales from the twilight world punant una cançó del disc..

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, tenim el senzill d’avançament del nou àlbum dels Accept, coneixerem a uns canadencs que fan un metall èpic de primera i escoltarem altres novetats de qualitat verge extra. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, anirem al Masnou per escoltar al grup català de la setmana i acabarem amb bons clàssics i joies amagades del heavy metal.

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Accept: The undertaker. Senzill de presentació del que serà el nou disc dels alemanys però que encara no té data definida de sortida..
  2. Persuader: The curse unbound. Senzill d’avançament del disc Necromancy, previst pel 5 de desembre mitjançant Frontiers Records.
  3. White Magician: Mad magic II – In the absence of gods. Senzill d’avançament de Dealers of divinity, primer LP d’aquest grup de Detroit i que sortirà mitjançant Cruz del Sur Music.
  4. Possessed Steel: Skeleton king. Senzill del primer LP d’aquests canadencs, Aedris, previst pel 30 de novembre mitjançant Temple of mistery records.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Delaware: El sueño del chamán. Cançó que dóna títol a l’únic LP fins avui d’aquest grup del Masnou. Ells són el grup català de la setmana.
  2. Torch: Warlock, cançó que obre LP homònim d’aquest suecs, editat el 1983.
  3. Blind Guardian: Welcome to dying, del tercer disc dels alemanys Tales from the twilight world.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú