Programa #59. Dissabte 06/06/2020

6 juny, 2020 | Ràdio, Programes

el rock-òdrom

Actualitat musical de la setmana amb Streamer i d’altres, noves entrades i homenatge!

En plena desescalada, per fi tornem a emetre en rigurós directe des dels estudis de la ràdio!

Arrenquem El Rock-Òdrom d’avui repassant les millors novetats musicals de la setmana, entre elles el nou disc dels catalans Streamer, Light of death, que acaba de sortir a la venda.

Dediquem la segona part del programa a punxar unes poques noves entrades de la meva col·lecció particular i acabem amb un clàssic del 1973 que ens fa d’homenatge.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

streamer light of death

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Actualitat de la setmana:

  1. Streamer: Northern riders, del seu segon disc Light of death, sortit a la venda avui 6 de juny. Grup català de la setmana. Vam escoltar un primer avançament al Programa #50.
  2. Vampire: Serafim del proper Rex, tercer LP d’aquests suecs i que ha de sortir el 19 de juny mitjançant Century Media Records.
  3. Starblind: Here I am, del proper quart disc d’aquests també suecs Black bubbling Ooze, mitjançant Pure Steel Records.
  4. Night Demon: Are you there. Nou single en vinil de 7 polzades (i ja en van tres de seguits) limitat a 500 còpies i editat per Century Media Records. El seus singles anteriors al Programa #54 i al Programa #50.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Leather Heart: The Crown del disc Comeback d’aquests madrilenys sortit el 2015 mitjançant The Fish Factory.
  2. War Dogs: The shark, del disc Die by my sword, sortit el 9 de gener d’enguany mitjançant Fighter Records. Vam punxar aquest disc per primera vegada al Programa #26.
  3. Dry River: Traspasa mi piel, del disc Quien tenga algo que decir… que calle para siempre, editat per Rock Estatal Records el 2014.
  4. The Sweet: The ballroom blitz, de l’any 1973, en record del baixista i segona veu, fundador del grup, Steve Priest, mort aquesta setmana als 72 anys.

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú