RAPTORE Blackfire | Programa nº 160 | Entrevista + Sorteig + Novetats | Dissabte 30/07/2022

30 jul., 2022 | Ràdio, Programes, Entrevistes

raptore blackfire

Entrevista pel nou disc de Raptore, Blackfire.

RAPTORE Blackfire. Aquest és el títol del programa d’avui que es correspon amb el nostre grup convidat i el nom del seu recent nou àlbum.

Sortit ahir mateix 29 de juliol, El Rock-Òdrom ha estat el primer mitjà en entrevistar a la banda (representada pel seu líder Nico Cattoni) per parlar de Blackfire en una visita a la ràdio que ha estat una conversa d’allò més interessant!

Amb en Nico hem repassat i comentat algunes de les novetats musicals de la setmana, hem parlat de les seves influències, de l’arribada a Barcelona des d’Argentina, del fitxatge per Dying Victims Productions, del valor artístic dels formats físics, de la presentació del disc dins i fora de les nostres fronteres i de moltes coses més!

A més, com és habitual amb tots els nostres convidats, Raptore ens han portat un detall per a sortejar entre tota l’audiència. Una magnífica samarreta amb la portada del disc. Per optar al premi, heu de respondre correctament a la següent pregunta:

Qui ha dissenyat i il·lustrat la portada del nou disc de Raptore, Blackfire? Una pista: és una dona.

Envieu les vostres respostes a hola@elrockodrom.cat abans del divendres 5 d’agost a les 20:00. L’endemà es dirà en directe el nom de la persona guanyadora i se l’avisarà per correu electrònic.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Aquí totes les entrevistes d’El Rock-Òdrom

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. BLIND GUARDIAN: The God Machine sortirà el 2 de setembre amb Nuclear Blast. Escoltem el quart senzill d’avançament, Violent Shadows.
  2. RETADOR: Furia és el senzill d’avançament de l’àlbum homònim de debut d’aquesta banda de Thrash Metal que ens arriba des de Màlaga i que sortirà amb Xtreem Music.
  3. DEMON CHROME: First Contact és el nom que durà el primer LP d’aquesta banda de Long Island i que sortirà al setembre. El primer senzil que han presentat és While I’m away.

Raptore: Blackfire.

Entrevista amb Nico Cattoni, el cantant, guitarrista, compositor i cap pensant de la banda barcelonina sobre la recent sortida de Blackfire.

Escoltem dues cançons de l’album, la que li dóna nom, Blackfire, i Phoenix.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú