REYLOBO Infinito

12 maig, 2023 | Ressenyes

reylobo infinito

REYLOBO Infinito | Data de sortida: 13 Abril 2023 | Segell: CD Music

Bones metalers/eres d’El Rock-Òdrom! Avui faig una ressenya del grup REYLOBO. Un grup de Múrcia que fan Heavy Metal melòdic i que porten poc temps en escena, ja que la banda es va formar el 2019 per en Pedro Gallego (guitarra i compositor) i en Nacho Fernández (cantant i lletrista). Primer de tot posarem una mica en context la banda de 5 components on hi trobem:

🎤 Nacho Fernández (Veu)

🎸 Pedro Gallego (Guitarra)

🙉 Guillermo Barranco “M0M0” (Bateria)

🎸 Wen Miralles (Baix)

🎹 Miguel Torralba (Teclat)

Tot i començar no fa gaire més de 4 anys aproximadament i patir una pandèmia pel mig, aquesta banda ja té sota seu 2 àlbums. Tots dos produïts per Alberto Rionda i publicats per CD MUSIC (Duque Producciones). El primer va ser “El octavo pecado” que va sortir el març del 2021. Però jo em centraré en el segon disc de la seva trajectòria, que porta per nom “Infinito” d’abril del 2023 i que es composa d’onze cançons amb una durada aproximada de 46 minuts.

reylobo

Reylobo ens comença a posar en context el seu disc Infinito amb un protagonista que ha perdut a un ésser estimat que és per a ell tota la llum de la seva vida. Per tant, en el moment de la seva mort i de perdre aquesta llum anhela trobar un lloc on poder-s’hi reunir de nou.

Segons ens informa el baixista Wen Miralles en un vídeo a Youtube que no té desperdici, la primera cançó, Lux Aeterna, està basada en un llibre que porta per nom “El joc de l’àngel” de Carlos Luis Zafón. Més enlà de l’explicació sobre la cançó, també ens parla de la pèrdua d’inspiració que es pot patir entre discos. En tot cas, ens indica que anirà penjant les explicacions de les cançons que resten… Haurem d’estar amatents!

Totes les cançons d’aquest CD es troben en perfecta harmonia musical. D’aquesta obra musical cal destacar 3 senzills que van començar a pul·lular per les xarxes. Primer de tot la cançó “Valeria”, un homenatge a la filla de Guillermo Barranco “MOMO” que ens va deixar el Novembre del 2022.

En segon cas tenim “Hidalgo”, per a mi una de les cançons que més m’han agradat, amb la col·laboració de Miguel Ángel Franco (cantant del grup Saurom) qui juntament amb Nacho Férnandez aconsegueixen fer un perfect couple d’entonació amb un acompanyament musical en perfecta sincronia.

I no oblidem la cançó “El hambre”, una altra col·laboració però en aquest cas amb Leo Jiménez, amb videoclip amb un estil japonès que aporta una mica de neguit a una historia on sembla que cooperen el dolor i la lluita… Molt interessant de veure, la veritat!

Ara ja només quedarà veure si fan part de la gira promocional per les nostres terres i podem anar a veure’ls en concert, que segur que podem gaudir moltíssim amb aquest grup novell que té molt a oferir!!

Per tant, què més puc dir… ah sí! Que no perdeu l’oportunitat d’escoltar aquesta banda i treure’n les vostres pròpies conclusions! Sempre amb bon ambient i parlant humilment de les bandes que ressenyo, m’acomiado fins la properaaaa!!

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel

Desplega aquí el llistat de cançons d'Infinito:
  1. Lux Aeterna 0:00
  2. Hijo de las Estrellas 3:38
  3. Hidalgo FT. Miguel Ángel Franco “SAUROM” @SauromOficial 7:12
  4. El Hambre FT. Leo Jiménez @LeoJimenezOficial 11:07
  5. Duelo FT. Valentín Miralles 16:06
  6. En las fauces del Lobo 20:58
  7. Valeria 25:05
  8. Un reflejo de mí 28:51
  9. Universo 33:14
  10. La Escalera de la Creación FT. Rafael Lázaro 37:19

11. El Adversario FT. Valentín Miralles 41:26

Una ressenya d’Olga Rodríguez

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter!

olga rodríguez

Olga Rodríguez (Freya)

Amant de la música en general però en particular fan dels concerts de Heavy Metal nacional!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú