Risen Prophecy: Voices From The Dust

24 juny, 2020 | Ressenyes

Risen Prophecy Voices from the Dust

Risen Prophecy: Voices from the dust. // Data de sortida: 25 de Juliol de 2019 // Segell: Metal On Metal Records

Aquest Voices from the Dust és el tercer disc dels Risen Prophecy, i és una excel·lent obra de heavy-doom èpic amb algun rampell de power metal i fins i tot de metall més extrem. És realment una combinació molt encertada, ja que les atmosferes i els passatges més doom tendeixen a desembocar en tornades èpiques i poderoses.

Probablement, aquest disc agradarà a aquells que gaudeixin amb gent com Manowar, Doomsword, Manilla Road, Candlemass, Smoulder… En definitiva, és un disc fet per i per a afeccionats al True Metal Èpic.

El disc en si, comença amb una intro instrumental seguida per 3 temes a cadascún més èpic. És un inici de disc bestial, la cosa comença amb The Flames of Consummation, 7 minuts i escaig de temasso èpic d’aquests que li generen a un ganes d’explorar horitzons desconeguts i acaben contrastant feroçment amb la probablement sedentària existència de l’escoltador.

Eternity in Script és la que segueix. La posaré, és que és brutal i vull escoltar-la ara mateix: “For centuries, i have waiteeed…” el que us dic, brutal. La següent és The Waters i és la que tanca la primera part del disc, uns altres 7 minuts d’èpica de la bona.

En aquest punt, una altra instrumental anomenada Contemplation obre pas a la part central del disc, al meu entendre una mica més irregular però amb The Tower of Shinar i sobretot al meu entendre,The Eye of Hades, que hi destaquen, mantenen l’interès de l’escoltador.

El disc acaba amb Voices from the Dust, uns altres 10 minuts de metall èpic, és el que hi ha 🙂

Sobre la portada, puc dir que és bona i força evocadora. Va aconseguir que m’interessés pel disc. cosa que és l’objectiu principal de les portades juntament amb samarretes i tal. Jo la vaig veure i vaig saber a l’instant que era una portada d’un disc de epic metal, pel que com a afeccionat al gènere, vaig decidir escoltar el disc.

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel

Aquí tens totes les ressenyes d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

Quico Vicens - Picatto Gual

Col·laborador d'El Rock-Òdrom

Soc il·lustrador i aquí teniu el meu Portofolio: https://www.artstation.com/quicovicenspicatto

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú