Sant Jordi – ESPECIAL – Programa nº 150 | Dissabte 23 Abril 2022

23 abr., 2022 | Ràdio, Programes, Especials, Entrevistes

Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi a El Rock-Òdrom!

Sant Jordi és un dels dies més especials de la tradició cultural catalana. Una Diada on la llegenda dóna pas a la tradició del llibre i la rosa, un dia on la cultura i l’amor omplen els carrers de gent i que, malgrat estar considerat dia laborable, és un dia ple de joia que molta gent procura gaudir si la feina i la climatologia els hi ho permet.

El Sant Jordi d’enguany era el primer després de dos anys de pandèmia i semblava que tornaria a ser com els d’abans però les tempestes i els xàfecs intensos a la ciutat de Barcelona (i més enllà) han esguerrat en bona mesura la Diada.

Però tornem a El Rock-Òdrom. El calendari ha volgut que el Sant Jordi del 2022 caigui en dissabte i això ha propiciat fer un programa especial centrat en aquesta data i, concretament, en llibres centrats en el que més ens agrada: El Heavy Metal.

Per aquest especial he tingut el plaer de comptar amb la presència de l’Ignasi “Tarzán” de la Fuente i de l’Ivan Allué, els quals han vingut a parlar-nos dels seus respectius darrers llibres: 666 Banyes: Sang De Metall i Esa Gran Familia Llamada Heavy Metal.

Amb l’Ignasi i l’Ivan (que s’ha incorporat durant la segona meitat del programa) hem parlat, no només d’aquests llibres: per extensió, hem conversat sobre col·leccionisme, àlbums de capçalera, el bo i el dolent de l’escena metàl·lica, els tòpics i un munt de coses més!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

Altres especials d’El Rock-Òdrom.

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Han sonat en aquest programa especial:

  1. La llegenda de Sant Jordi (Versió Heavy Metal)
  2. The Dragon and Saint George del grup musical Ten.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú