SUNLESS Ylem

21 des., 2021 | Ressenyes

sunless ylem

Sunless Ylem // Data de sortida: 29 Octubre 2021 // Segell: Willowtip Records

Segon disc d’aquest grup nord-americà que practiquen un Death Metal molt tècnic i no apte per a tots els públics, ja que la seva oferta progressiva et fa explotar el cap amb tanta variació de ritmes.
Em sembla un gran disc que es mereix ser escoltat amb tranquil·litat i diverses vegades ja que hi trobes una forma de composició que m’ha sorprès bastant.

Aquest trio que està format el 2014 a Minneapolis. A un servidor el que més li ha agradat són els canvis de ritme del bateria (Ben Iburg) qui al costat dels seus companys (Mitch Schooler) baixista i (Lucas Scott) veu i guitarra fan aquest increïble treball. El disc conté 8 talls amb una durada de 39 minuts i 20 segons.

Des del primer tema, Spiraling into the Unfathomable, t’adones que necessites uns auriculars i estar tranquil·lament assegut per a escoltar aquest gran disc i que no se’t passi cap ritme.
Aquest treball de Sunless que va ser tret al mercat el 29 d’octubre, et porta a un viatge de melodies progressives que, encara que no siguis amant d’aquest estil de música, crec que hauries d’escoltar i obrir la teva ment amb aquesta manera de compondre.

Personalment m’han agradat moltíssim ja que se surt del death metal clàssic i no
es fa gens monòton.

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel.

Una Ressenya De Rafa Rodríguez.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

Rafa Rodríguez

Rafa Rodríguez

Col·laborador d'El Rock-Òdrom

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú