THORMËNT Awakening Thunder

15 abr., 2022 | Ressenyes

Thormënt

Thormënt Awakening Thunder // Data de sortida: 15 Febrer 2022 // Segell: Autoedició

Aquella tarda mentre em veia els peus nus sobre el llit, la meva germana va arribar amb una capseta molt ben adornada i se’m llançà a fer-me una abraçada molt forta i, mentre m’asfixiava, vaig arribar a escoltar com em desitjava per molts anys. La meva germana és d’aquestes popis pastades a l’antiga que encara et regalen discos per al teu aniversari, DVDs de pel·lícules i aquestes coses. El fet que tingués encara un poster dels New Kids on the Block a la seva habitació ho deia tot sobre ella, la qual cosa va fer encara més rar el seu regal.

En obrir la caixa hi havia dins una targeta delicadament adornada a mà i sota ella un disc del qual hi penjava una noteta amb un llistó negre que deia: Escolta’m molt alt!
Va anar-se’n gairebé immediatament amb un somriure maliciós i va donar un bon cop de porta. Vaig obeir. Vaig rebuscar en el calaix un walkman d’aquests de piles, vaig comprovar que encara funcionés i en veure que els meus Marshall Bluetooth no serien d’utilitat li vaig donar la volta al calaix sencer fins que vaig trobar uns de cable, que eren de la meva mare o de la mare de la meva mare o una cosa així, perquè tenien uns coixinets rosegats de color taronja que feien més mal que no pas sensació de confort.

-Embolica que fa fort!- em vaig dir.
Vaig desplegar les lletres que solen o solien portar els discos i em vaig entregar a la tasca d’examinar-lo amb deteniment. Per a la meva sorpresa contenia només 4 cançons, vaig llegir el nom del grup a mitja veu sense adonar-me’n: Thormënt, Awakening Thunder.

thormënt awakening thunder

La meva primera impressió va ser bastant satisfactòria i la guitarra de Javy González és potser el que més em va agradar de la seva primera cançó, és un so cuidat i ple de qualitat ho vegis per on ho vegis. Però el veritable èxtasi arribà amb The Trigger, on la participació de Clara Beack que (després de buscar-la per internet en el meu mòbil) és una DIVA amb lletres majúscules, li dona un toc de frescor i d’harmonia a tota la cançó que també compta amb uns poderosos guturals de Diego Teksuo. La cançoneta em va posar a ballar per l’habitació desendreçada, vaig grimpar al llit com una adolescent i vaig saltar al ritme trepidant de la bateria de Miguel Lucas.

Em vaig deixar caure sobre el llit i vaig tancar els ulls. La música m’atrapà, els guturals seguien allà. Vaig somriure. Lamento que la diva, no tornés a aparèixer en la resta de les cançons.

Em vaig aixecar i em vaig recolzar a la finestra que deixava entrar uns raigs de sol amb prou feines càlids i vaig gaudir cada nota de la ultima cançó tamborejant els dits en el marc de la finestra. En voltejar-me ja estava la meva germana de nou palplantada mirant-me fixament, m’esguardà de cap a peus, va fer una petita pausa en els meus mugrons sobresaltats, se m’acostà i em va tocar el nas amb el seu dit índex.

Li vaig donar volta a una dels meus coixinets taronges rosegats i vaig tornar a escoltar el disc sencer amb ella, amb ganes de més, de saber com seguirà la història. Vull veure què ens proposen en el seu proper disc, que la Clara, la diva, hi sigui de nou, que se’m sobresalti de nou el cor. Us espero amb ànsies!

Una ressenya de Daniel Huezo.

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel.

Aquí tens totes les ressenyes d’El Rock-Òdrom.

Segueix El Rock-Òdrom a YouTube, Telegram i Twitter!

daniel huezo

Daniel Huezo

Col·laborador d'El Rock-Òdrom

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú