A Dark Reborn + Blaze Out + WhiteDemon | La Mirona | Dissabte 17/02/2024 | Crònica

26 febr., 2024 | Cròniques

a dark reborn la mirona

A Dark Reborn + Blaze Out + Whitedemon | Sala La Mirona | Dissabte 17 de febrer del 2024

Una crònica d’Olga Rodríguez

Com ja us vaig anunciar a la crònica de DelAlma, em vaig passar a veure com les gastaven A Dark Reborn en les seves terres gironines i, de pas, vaig veure un parell de grups més que no em van deixar pas indiferent! Així us n’informo en el vídeo presentació d’aquesta crònicaaa! Anem per feina!

Els primers en sortir a escena van ser els WhiteDemon, grup molt jove però amb ja 25 bolos de metall alternatiu a la seva esquena.

A continuació van sortir a escena els Blaze Out, un grup amb molt bon rotllo entre ells. que van fer que tota la sala comencés a saltar i votar. La veritat, que és un grup que em va semblar molt dinàmic, que sap com portar el públic al seu terreny fent que passin una molt bona estona! Doneu-los un cop d’ull per xarxes si no els coneixeu i em deixeu la vostra opinió!!

Em vaig quedar bocabadada amb una de les seves cançons, on el cantant del grup deixa a tota la gent en dues fileres, una al davant de l’altra, fent-los esperar fins un senyal de sortida, per acompanyar una gran cançó amb una gran olla! No us perdeu els vídeos!

Aquí la ressenya d’El Rock-Òdrom sobre el primer àlbum de Blaze Out, Headshot.

Per últim ja tenim en escena el grup principal de la nit, els A Dark Reborn, amb un estil Dark death melòdic metal.

A veure, haig de reconèixer que després dels Blaze Out i l’ambient de festa que van deixar, el ritme va anar una mica de baixada al principi. Però bé, de mica en mica van començar a agafar intensitat fins arribar a ple clímax on van aconseguir esvalotar a tota la sala fent bots i fent-nos gaudir d’un final de concert molt animat!

Per ultimar aquesta gran nit, vaig poder xerrar una estoneta amb els WhiteDemon i ja posats vaig aprofitar per fer-lis una petita entrevista sobre les seves sensacions i el que volguessin expressar! Un grup amateur que tenen molt a dir, no us sembla?? Com ens diuen ells mateixos, no deixeu de seguir-los a les xarxes per estar al dia de tot el que fan!

I com a traca final, vaig aprofitar per saber l’opinió que tenien un parell de nanos que van veure aquest trio de bandes a la sala “La Mirona!”

M’acomiado fins la properaaa!
Salut, bon rotllo i molt de Heavy Metal!

Vols col·laborar amb El Rock-Òdrom fent ressenyes de discos, cròniques, entrevistes o qualsevol cosa que et roti? Doncs escriu a hola@elrockodrom.cat

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter!

olga rodríguez

Olga Rodríguez (Freya)

Amant de la música en general però en particular fan dels concerts de Heavy Metal nacional!

Instagram: freya_valhalla_13

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú