AERIAL BLACKED, Presentació del nou àlbum Play It Loud

13 maig, 2022 | Cròniques

aerial blacked

AERIAL BLACKED Presentació per a premsa de l’àlbum Play It Loud // Dimarts 10 de maig del 2022 // Escola d’Estudis Superiors de Música Jam Session

Quan en César Rojas en va enviar un missatge per si podia anar en representació d’El Rock-Òdrom a cobrir la presentació del nou àlbum d’Aerial Blacked “Play It Loud” de la discogràfica The Fish Factory per al dimarts 10 maig, no ho vaig dubtar ni un segon. La meva agenda va patir una reestructuració d’urgència per mirar de quadrar els meus horaris, tenia moltes ganes de conèixer la banda i el seu nou projecte.

El lloc escollit per la presentació va ser l’Escola d’Estudis Superiors de Música Jam Session, tot un referent a la ciutat de Barcelona per on han passat infinitat d’artistes internacionals fent les seves classes magistrats com Frank Gambale, Vinnie Appice o Guthier Govan per citar-ne alguns.

Arribo 10 minuts abans i ja a la porta em trobo a alguns companys de mitjans que també venen a cobrir la presentació. Un cop acreditada la nostra identitat ja podem passar.

Un cop que comences a endinsar-te a l’escola t’adones que aquest lloc està carregat d’història i rock & roll. L’energia que desprenen les seves parets és pura inspiració: amplificadors, bateries, pianos i guitarres són el mobiliari principal i la música l’autèntica protagonista.

Obro una porta i just a l’altre costat ens rep l’Hèctor, guitarrista i cantant d’Aerial Blacked, acompanyat de Luis Blanco, director del centre, que de seguida ens ofereix una birreta i, com no podia ser de una altra manera, accepto encantat.

aerial blacked

Ja des del primer minut, ens trobem en una animada conversa amb l’Hèctor que ens explica els temps de producció i creació del projecte per part de la banda i, quan parlem de tot aquest procés creatiu, és inevitable mencionar el llarg parèntesi pandèmic que per sort ja s’ha acabat.

Un cop que ja hi som tots, passem a l’auditori i sala de concerts, un lloc privilegiat per la seva acústica i construcció, on ja està tot preparat per gaudir de la primera escolta de l’àlbum.

Després de la sessió de fotos de rigor amb l’Hèctor, ens reparteixen el CD per poder seguir aquest “Play It Loud” amb més facilitat.

El primer que en crida l’atenció és el magnífic so, és com si la banda estigues tocant en directe, tot molt orgànic.

Després d’una primera escolta que he gaudit molt, ja et deixa entreveure una idea molt clara, la bona feina d’aquest treball a tots els nivells de producció, composició, etc.

Es nota que Aerial Blacked han picat molta pedra per a fer aquest treball, en això no hi tinc cap dubte i en els pròxims dies faré una ressenya d’aquest àlbum.

El disc surt a la venda en format físic avui divendres 13 maig. El format digital i plataformes musicals trigaran una setmana més.

En definitiva, vull felicitar Aerial Blacked pel seu nou àlbum “Play It Loud” i desitjar-los molta sort, segur que molt aviat tindrem l’oportunitat de veure’ls en directe.

Gràcies a en Luis Blanco per la seva hospitalitat i a The Fish Factory per convidar a El Rock-Òdrom a cobrir aquest esdeveniment.

Pots llegir aquesta crònica en castellà a The Sentinel

aerial blacked

Una Crònica De Ramon Casamitjana.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

ramon casamitjana

Ramon Casamitjana

Col·laborador d'El Rock-Òdrom i guitarrista dels Metall Fort

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú