Alirio Netto, nova veu a Avalanch. Programa #98 Dissabte 20/3/21

20 març, 2021 | Ràdio, Programes

alirio netto

Alirio Netto és la nova veu dels Avalanch d’en Rionda.

Alirio Netto és qui finalment agafa la vacant que va deixar l’Isra Ramos a Avalanch. Malgrat jo he de reconèixer que no coneixia a aquest actor i cantant brasilè de nom real Alírio Bossle Neto, totes les travesses el donaven com a persona amb més possibilitats de ser l’escollida.

Alirio Netto és un músic d’àmpli i reconegut currículum. El 2018 fou la veu principal de Queen Extravaganza, banda tribut a Queen apadrinada pels mateixos Brian May i Roger Taylor. És l’actual vocalista de Shaman en substitució del malaurat Andre Matos i està ben bregat en el teatre musical protagonitzant, entre d’altres We Will Rock You (sobre Queen) i el mític musical Jesucrist Superstar al Brasil. Ha enregistrat àlbums amb bandes com Khallice, Lince o Age Of Artemis entre d’altres i, aviat, treurà un disc en solitari amb el segell Frontiers Music.

Així doncs, Alirio Netto no és un nouvingut i té una qualitat tècnica gegant, tal i com podem copsar amb la versió acústica de Vientos Del Sur que l’Albert Rionda ha escollit per presentar el nou cantant d’Avalanch. Tenen previst fer una gira acústica (que no passarà per Catalunya) per anar-lo presentant en públic i de ben segur que les entrades s’exhauriran volant.

Com amb tot, hi ha que està encantat amb l’elecció d’Alirio Netto i hi ha qui n’hauria escollit un altre. Això hauria passat fos qui fos l’escollit. Cal romandre, doncs, a l’espera de veure com s’assenta a l’estructura del projecte d’Alberto Rionda (tasca que, m’ensumo, no deu ser fàcil) i parar bé les orelles aviam què tal sona la nova música (i la vella) que hagi de sortir sota el nom d’Avalanch. A l’aguait!

A més, repassem l’actualitat fent sonar les millors novetats musicals de la setmana, amb Hard Rock, Thrash i Heavy Metal del millor. Seguim amb el nostre grup català de la setmana i acabem amb el classicassu!!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. 91 Suite: Sunrise of your love. Cançó de presentació del que serà el tercer àlbum d’aquest grup de Múrcia que practica un bon hard rock.
  2. Burning Witches: Flight of the Valkyries. Senzill d’avançament de The Witch of the North, quart disc del les suïsses previst pel 28 de maig mitjançant Nuclear Blast. Vam escoltar Wings of Steel al Programa #10 i Dance With the Devil al Programa #40.
  3. Evile: Gore. La cançó formarà part de Hell Unleashed, quart disc dels thrashers anglesos, previst pel 30 d’abril via Napalm Records.
  4. Herzel: La Flamme. Cançó inclosa a Le dernier rempant, primer àlbum d’aquest grup de França editat amb Gates of Hell Records ahir 19 de març.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. BlackØwl: Smoking Rock n’ Roll. Cançó que formarà part de primer LP del grup de Barcelona. S’anomenarà Fly Away i està previst pel 3 d’abril. Ells són el Grup Català de la Setmana.
  2. Avalanch: Vientos del Sur. Versió acústica per presentar-nos a la nova veu del grup Alirio Netto. Vam recordar els 20 anys del disc El Ángel Caído a el Programa #97 d’El Rock-Òdrom.
  3. Stars. Del projecte Hear n’ Aid de 1986.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú