Ellas Son Eléctricas. Entrevista + Sorteig + Novetats | Programa nº 145 Dissabte 19/03/2022

20 març, 2022 | Ràdio, Programes, Entrevistes

ellas son eléctricas

Ellas Son Eléctricas arriba a Catalunya

Ellas Son Eléctricas no és només un documental o un àlbum que recopila un grapat de grups maqueters on les dones són les protagonistes. Ellas Son Eléctricas és força més que això. És un treball que rescata de l’oblit a desenes de dones, pioneres, que van començar a fer rock dur i metall arreu de l’Estat i que restaven injustament oblidades per a moltes persones.

A El Rock-Òdrom ja en vam parlar i li vam dedicar la portada quan va sortir el vinil. Temps després, tenim als seus creadors a la ràdio perquè ens en parlin abastament.

A El Rock-Òdrom d’avui entrevistem a en Leo Cebrián i en Paco Manjón, caps pensants d’aquest magnífic treball en una interessantíssima conversa que fan en plena gira de presentació del documental a terres catalanes.

Una estrena dijous a Barcelona (on vaig tenir el plaer de co-presentar l’acte acompanyant l’Eva Benito), seguida de Vilafranca del Penedès ahir divendres, i una gira que segueix per Terrassa, Palafurgell i Figueres.

A més, en Paco Manjón ens ha portat CD’s editats pel segell Héroes De Culto per sortejar entre els oients. Per participar-hi, ens heu de respondre a la pregunta plantejada durant l’entrevista escrivint a hola@elrockodrom.cat. Teniu temps fins divendres 25 a les 20:00

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana i escoltem grans clàssics del heavy metal.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. BLIND GUARDIAN: Secrets of the american gods. Aquest és el segon senzill d’avançament de l’esperat nou àlbum dels alemanys que sortirà al setembre amb Nuclear Blast.
  2. LOVELL’S BLADE: Aquesta és la cançó que donarà nom al tercer àlbum dels neherlandesos, previst per l’1 d’abril amb No Dust Records.
  3. CARDONER: El último baile. El nou àlbum del guitarrista Joan Cardoner ha sortit aquesta setmana. Escoltem la cançó Una Historia. Cardoner és el Grup Català de la Setmana a El Rock-Òdrom d’avui.

Ellas Son Eléctricas: Entrevista a Leo Cebrián i Paco Manjón.

Sonen durant l’entrevista: Malena y Belcebú, Pléyade i Mole.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú