Programa #75. Dissabte 26/09/2020. Ellas Son Eléctricas

26 set., 2020 | Ràdio, Programes

ellas son eléctricas

Ellas son eléctricas és el títol d’un magnífic treball editat recentment i que reivindica amb encert el llegat de les dones en el món del rock dur durant la dècada dels vuitanta i primers noranta. Ellas son eléctricas vol fer justícia amb aquelles dones de l’underground rocker que mai fins ara havien rebut el reconeixement que mereixen. Un dels grups que apareixen en aquest vinil recopilatori són les noies de Casandra, grup d’entre Cornellà i l’Hospitalet que van treure algunes maquetes durant els primers anys noranta. Les Casandra són doncs el grup català de la setmana al programa d’avui.

El Rock-Òdrom d’avui, en directe des del estudis d’Ona de Sants-Montjuïc, et punxa el millor rock dur que pots trobar a l’FM i a internet!

En el nostre habitual repàs a les novetats més interessants dels darrers set dies, tenim bon Hard Rock, Heavy tradicional, Speed i Thrash del més potent. Una primera part dedicada a compartir amb tu el millor material que acaba de sortir del forn!.

Durant la segona meitat, escoltarem un tema de la ressenya publicada aquesta setmana al web, sonen les Casandra com el grup català de la setmana i acabem el programa amb un clàssic que va fer quaranta anys el març passat.

No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Stardust: Runaway. Senzill del disc Highway to heartbreak, previst pel 9 d’octubre mitjançant Frontiers Records.
  2. Roadwolf: Wheels of fire. Senzill d’avançament del primer LP d’aquest austríacs, Unchain the wolf, previst pel desembre d’enguany.
  3. Vhaldemar: Death to the wizard. Tercer senzill del proper disc dels bascos, Straight to hell, previst pel 20 d’octubre mitjançant Fighter Records. Els senzills anteriors al Programa #54 i al Programa #63
  4. Stälker: Intruder. Segon senzill del proper àlbum dels de Nova Zelanda, Black Majik Terror, previst pel 30 d’octubre mitjançant Napalm Records. El primer senzill al Programa #71.
  5. Sodom: Sodom & Gomorrah. Senzill pertanyent a Genesis XIX, el proper disc dels thrashers alemanys, previst pel 27 de novembre mitjançant SPV.
  6. Attick Demons: Hills of sadness. Cançó que forma part del recent Daytime stories… Nightmare tales, tercer disc d’aquest portuguesos i sortit ahir divendres 25 de setembre mitjançant Rock of angels Records.

Més música d’El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Strangers: The wind. Cançó pertanyent a Brand new start, el tercer treball dels AOR de Madrid. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Casandra: Hold me now. Grup català de la setmana i inclòs al recopilatori Ellas son eléctricas.
  3. Scorpions: Make it real, del disc de 1980 Animal Magnetism.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú