Entrevista a Reaktion per To Expect Nothing + Sorteig + Novetats. Programa #113 Dissabte 3/7/2021

3 jul., 2021 | Ràdio, Programes, Entrevistes

reaktion

Entrevista a Reaktion per To Expect Nothing.

Reaktion han estrenat encara no fa un mes el seu tercer àlbum, To Expect Nothing, i avui han vingut a visitar-nos a El Rock-Òdrom per parlar-nos-en.

Després del primer tast al disc que vam fer al Programa nº 110 quan van presentar el primer senzill de l’àlbum i dos anys després de que sonessin a El Rock-Òdrom per primera vegada al Programa nº 13 quan treien el seu segon disc Learning to die, avui en la figura d’en Xavi Vidal, bateria i lletrista principal, i en Gustavo Revoredo, guitarra, els Reaktion ens han parlat abastament de To Expect Nothing en una entretinguda (i de vegades una mica caòtica) entrevista que ha donat molt de sí.

Amb els Reaktion hem fet un breu repàs a les novetats musicals de la setmana i, com és habitual, ens han portat una còpia signada del CD de To Expect Nothing per sortejar entre tots els oients d’El Rock-Òdrom.

Per participar-hi, heu de respondre a la següent pregunta: En quin conegut estudi del barri de Sants s’ha enregistrat To Expect Nothing?

Si sabeu la resposta, escriviu a hola@elrockodrom.cat abans de divendres 9 de juliol a les 20:00 i participareu en el sorteig. Bona sort a tothom! 🙂

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Hitten: Eyes never lie. Primer senzill d’avançament del que serà el proper àlbum de la banda murciana, Triumph and tragedy, previst pel 26 de novembre via High Roller Records.
  2. Claymorean: Hunter of the damned. Cançó d’avançament d’Eulogy of the gods, el cinquè àlbum d’aquesta banda serbia que treurà Stormspell Records aquest estiu.
  3. Lucifer’s Hammer: The forest of Tar Tac. Cançó inclosa a The trip, el tercer àlbum d’aquest xilens editat per High Roller Records el passat 23 de juny.
  4. Reaktion: Breathing silence. Cançó inclosa al disc dels nostres convidats d’avui, To Expect Nothing, sortit de forma independent el passat 14 de juny.

Entrevista a Reaktion per l’àlbum To Expect Nothing:

Participa en el sorteig d’una còpia signada del CD responent a la pregunta: En quin conegut estudi del barri de Sants s’ha enregistrat To Expect Nothing?

Envia la teva resposta a hola@elrockodrom.cat abans de divendres 9 a les 20:00 i participa en el sorteig!

Les cançons que han sonat durant l’entrevista a Reaktion són:

  1. Breathing silence.
  2. Before your eyes.
  3. The inmortal unreason.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú