EXESSUS Asynapse | Entrevista + Sorteig + Novetats musicals | Programa nº 177 Dissabte 19/11/2022

19 nov., 2022 | Ràdio, Programes, Entrevistes

exessus asynapse entrevista

Exessus, Asynapse: Entrevista i sorteig d’entrada!

Què passa penya! Potser recordeu que dissabte passat us vaig dir que estava intentant tancar una entrevista però que encara no sabia si podria ser… doncs aquí la teniu!

Si fa poc publicava la ressenya del seu disc, avui us porto l’entrevista amb Exessus per parlar-nos abastament d’Asynapse en aquesta entrevista que els hem fet la Paula i jo!

A més, els Exessus han tingut l’amabilitat de portar-nos una entrada per al seu concert de presentació d’Asynapse a la sala Bóveda el proper 10 de desembre.

Vols emportar-te de franc aquesta entrada i veure el concert sense gastar-te ni un duro? Aleshores respon encertadament la pregunta que us plantegem durant l’entrevista a Exessus i envia la teva resposta a hola@elrockodrom.cat.

Tens temps fins divendres 25 de novembre a les 20:00. No et quedis sense participar i sense escoltar aquesta entrevista a Exessus!

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. CROWNE: Operation Phoenix serà el segon elapé de la banda sueca i sortirà el 27 de gener. Escoltem el senzll d’avançament Champions.
  2. ASGARTH: Zeldatik és el disc de retorn, 17 anys després, del grup de Sant Sebastià. Aquest nou àlbum sortirà el 2 de desembre.
  3. DR. X Music As Soul Assistance és el nou àlbum del grup de Vilanova i la Geltrú. N’escoltem la cançó Goddes Of Flames.

Entrevista a Exessus pel disc Asynapse:

En Gerard Colomer (baix), en Ferran Monastell (guitarra), L’Iván Exe (veu i guitarra) i en Víctor Garcia (bateria), la formació al complet d’Exessus, ens han visitat avui a El Rock-Òdrom per parlar-nos del nou àlbum Asynapse.

Sortegem una entrada per al seu concert a la sala Bóveda, lloc on presentaran el disc per primera vegada.

Vols guanyar-la i entrar-hi de franc? Doncs envia la teva resposta a la pregunta que plantegen durant l’entrevista a hola@elrockodrom.cat abans de divendres 25 a les 20:00

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú