Hard Melody: Entrevista + Sorteig + Novetats | Programa nº 146 Dissabte 26/03/2022

26 març, 2022 | Ràdio, Programes, Entrevistes

hard melody

Els Hard Melody visiten El Rock-Òdrom!

Hard Melody és un grup de Blanes que ha tornat a l’activitat 30 anys després d’enregistrar la seva primera maqueta. L’entrevista que l’Albert Solé Vives els va fer arrel de la sortida del nº 8 de la revista La Cataluña Metálica, va ser l’espurna que va propiciar la tornada a la música dels gironins i que ha culminat amb la sortida d’un EP, per títol 9121, que vénen a presentar-nos avui a El Rock-Òdrom representats pel seu cantant, el Frank Hinojosa.

A més, en aquesta ocasió sortegem un exemplar de la revista La Cataluña Metálica + l’EP dels Hard Melody entre tots es oients d’El Rock-Òdrom. Vols saber què has de fer per participar-hi? Doncs no et perdis el programa! Tens temps per enviar la teva resposta a hola@elrockodrom.cat fins divendres 1 d’abril a les 20:00

A més, donem el nom de la persona guanyadora dels 3 CD’s que hem sortejat per cortesia del segell Héroes De Culto i que ens van portar els nostres convidats de la setmana passada, en Leo Cebrián i en Paco Manjón, creadors del documental Ellas Son Eléctricas.

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. H.E.A.T.: Force Majeure. El nou àlbum dels suecs sortirà el 5 d’agost amb Ear Music i de nou amb el seu primer cantant, en Kenny Leckremo. Esoltem el primer senzill, Nationwide.
  2. REDSHARK: Digital Race. El primer llarga durada dels de Barcelona va sortir oficialment ahir divendres 25 de març amb Listenable Records. Escoltem la cançó The Death Rides.
  3. CHANTRICE: Angel Of Misery. Aquest EP és el debut d’aquest grup radicat a Múrcia i que compta amb la presència de músics de Witchtower i Wardogs. Va sortir en digital el passat dia 3 de març i n’escoltem la cançó Lights.

Entrevista a Hard Melody:

Entrevista a Frank Hinojosa, cantant de Hard Melody.

Al llarg de l’entrevista, sonen les cançons: Levántate y grita, Nada que celebrar i Mundo muerto.

Sortegem una còpia signada del CD + un exemplar del número 8 de la revista La Cataluña Metálica entre tots els oients que encertin correctament la següent pregunta:

Quin any va néixer el grup Hard Melody? Pista: La primera maqueta la van enregistrar l’any 1991.

Envieu les vostres respostes a hola@elrockodrom.cat abans de divendres 1 d’abril a les 20:00 i bona sort!

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú