Entrevista a Mescaleros per No Fear No Limits + Sorteig + Novetats. Programa 129 Dissabte 30/10/2021

30 oct., 2021 | Ràdio, Programes, Entrevistes

Mescaleros

Entrevista Mescaleros per l’àlbum No Fear No Limits.

Mescaleros ha vingut avui a El Rock-Òdrom per presentar-nos el seu recent treball, No Fear No Limits.

El quart àlbum dels barcelonins Mescaleros ha sortit fa tot just un mes amb The Fish Factory i L’Amadeo Digón (veu cantant del grup) i en Sergio Garín (bateria) han vingut en representació de tota la banda per parlar-nos extensament de No Fear No Limits.

A més, i com és habitual a El Rock-Òdrom, sortegem un CD de No Fear No Limits que els Mescaleros han tingut l’amabilitat de portar a la ràdio per sortejar entre els oients. Per optar a guanyar-lo heu de respondre correctament a la següent pregunta:

En quin festival ple de llegendes va actuar Mescaleros l’any 2008? Si escolteu el programa, segur que encertareu!

Envieu les vostres respostes a hola@elrockodrom.cat abans de divendres 5 de novembre a les 20:00 i l’endemà dissabte dia 6 en directe a El Rock-Òdrom direm el nom de la persona guanyadora!

Una agradable conversa on hem parlat de l’excel·lent so que té el disc, de la temàtica de les cançons, del segell amb que han tret No Fear No Limits i hem recordat anècdotes de fa molts anys enrera.

D’altra banda i com no podia ser d’altra manera, fem el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana en companyia de Mescaleros.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Enforcer: At the end of the rainbow. Senzill d’avançament del que serà el setè àlbum de la banda sueca i que té prevista la seva sortida a principis de 2022 via Nuclear Blast..
  2. Split Heaven: Let’s fight. Cançó inclosa a Electric Spell, el cinquè LP de la banda mexicana que va sortr ahir 29 d’octubre amb Pure Steel Records.
  3. Toledo Steel: No time to lose. Inclosa l’elapé Heading for the fire, aquest treball dels anglesos va sortir aquest 22 d’octubre via Dissonance Productions. El 2 d’octubre vam poder escoltar el seu senzill d’avançament On The Loose al Programa 125.

Entrevista a Mescaleros per No Fear No Limits:

Han sonat a El Rock-Òdrom d’avui durant l’entrevista a Mescaleros, les següents cançons de No Fear No Limits:

  1. The Feeling.
  2. The Perfect Show.
  3. Dreams.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú