Novetats, Crònica, Grup Català de la Setmana i Clàssic! Programa #125 Dissabte 2/10/2021

2 oct., 2021 | Ràdio, Programes

rockodrom

Estic ressacós!

.Benvinguts a un nou capítol d’El Rock-Òdrom. En aquesta ocasió, preparat a cuita corrents en un parell d’hores el mateix dia de l’emissió, avui dissabte 2 d’octubre.

Ahir vaig anar de concert i m’ho vaig passar molt bé abans, durant i després de l’espectacle. He dormit poc i malament i avui ho he pagat. Però va valdre la pega!

Amb tot, amics meus, El Rock-Òdrom d’avui és musicalment rodó. Escoltem algunes novetats musicals de la setmana realment interessants, hi ha temps per agrair en directe el regal que m’ha fet una gent de Nova York que va treure el seu primer EP fa unes setmanes, sona el grup al qual vaig veure en directe ahir i del qual publicarem una crònica al web la setmana entrant i acabem amb un clàssic gegant que aquesta setmana ha fet 35 anys.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Toledo Steel: On the loose. Segon senzill d’avançament de Heading for the fire, el segon LP dels anglesos que sortirà el 22 d’octubre amb Dissonance Productions. El primer senzill, Into the unknown, al Programa 79.
  2. Living Metal: It’s only about Heavy Metal. Cançó que obre el primer àlbum d’aquest grup brasilé, Do you believe in steel? sortit el passat 2 de març amb Metal Relics.
  3. Hitten: Hard intentions. Tercer senzill d’avançament de Triumph And Tragedy previst pel 26 de novembre amb High Roller Records. El primer senzill Eyes never lie, al Programa 113 i el segon, Rideo out the storm, al Programa 122.
  4. Burning Point: Hit the night. Senzill d’avançament d’Arsonist of the soul, el vuitè àlbum de la banda, previt pel 22 d’octubre amb AFM Records.
  5. In Vain: Hannibal ad portas. Segon senzill del proper cinquè àlbum dels madrilenys, All hope is gone, previst pel 4 d’octubre via Lady Stone Records. El primer senzill Evil’s in my soul, al Programa 123.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. A.D.4: Evil be done. Cançó inclosa a l’EP homònim d’aquesta banda de Nova York. Els vam coneixer al Programa 122.
  2. Dirty Lust: Save the whales. Cançó pertanyent a la maqueta de 1996 d’aquest grup badaloní. Els Dirty Lust estan inclosos a La Cataluña Metálica Vol 7 i són el grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  3. Jolly Joker: Rockin’ in stereo. Cançó del seu segon disc Here comes the jokers. Els Jolly Joker van tocar ahir divendres 1 d’octubre a la sala Bóveda de Barcelona.
  4. Iron Maiden: Deja Vu. 35 anys del Somewhere in time.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú