Novetats, Ressenya, Grup Català de la Setmana i Clàssics. Programa #124 Dissabte 25/9/2021

25 set., 2021 | Ràdio, Programes

rockodrom124

El Rock-Òdrom nº 124 ve carregat de curves!

El Rock-Òdrom ja és aquí una setmana més amb la millor música que trobareu a les ones!

En El Rock-Òdrom 124 d’avui hem fet el repàs habitual a les millors novetats musicals de la setmana, amb Power Metal, Heavy Metal, Speed Metal i res més que bona tralla!

Durant la segona meitat, hem comentat i escoltat una cançó del grup al qui hem publicat la ressenya aquesta setmana.

Aprofitant la sortida de La Cataluña Metálica Vol 7, el nostre grup català de la setmana al programa d’avui és un dels que apareixen en aquest setè número de la col·lecció.

A més, recordeu que sortegem un exemplar de la revista entre tots es oients d’El Rock-Òdrom. Vols saber què has de fer per participar-hi? Doncs no et perdis el programa! Aquesta és l’última setmana en què pots participar en el sorteig. Afanya’t!

I per acabar, els classicassus. En aquesta ocasió de heavy espanyol, ja que feia setmanes que no en sonava cap per acabar el programa.

No et perdis El Rock-Òdrom d’avui! No et quedis sense escoltar-lo!

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram, YouTube i Twitter

SPOILER! Sonen al llarg d'El Rock-Òdrom d'avui:

Novetats musicals de la setmana:

  1. Northtale: Only human. Primer senzill d’avançament d’Eternal Flame, el segon treball d’aquest grup de Power Metal previst pel 12 de novembre mitjançant Nuclear Blast. Els vam conèixer amb el seu primer àlbum de 2019, Welcome to paradise a el Programa nº13 de juliol del 2019.
  2. Running Wild: The Shellback. Segon senzill d’avançament de Blood On Blood previst pel 29 d’octubre via SPV/Steamhammer. El seu EP anterior, Crossing the blades, el vam escoltar al Programa nº 27 de novembre de 2019.
  3. Tentation: Le Couvent. Cançó inclosa al primer àlbum d’aquest grup occità, Le berceau des dieux, que va sortir ahir 24 de setembre mitjançant Gates Of Hell Records.
  4. Dangerous Times For The Death: Father Time. Vuitè senzill de la carrera d’aquest conjunt de la ciutat d’Utrecht nascut el 2018.

Més música a El Rock-Òdrom d’avui:

  1. Lethargus: Más de mil años. Cançó inclosa a segon disc d’aquest grup de Madrid, Eclectia. La Ressenya d’El Rock-Òdrom.
  2. Sofire: Heavier than you. Cançó que formava part de l’EP que el grup va treure l’any 2016, Time To Tame. Els Sofire estan inclosos a La Cataluña Metálica Vol 7 i són el nostre grup català de la setmana a El Rock-Òdrom d’avui.
  3. Goliath: La fuerza del rock. Cançó inclosa a l’únic àlbum homònim d’aquest grup madrileny editat per Chapa Discos el 1985.
  4. Santa: No hay piedad para los condenados. Cançó que donava nom al segon disc de 1985 i últim amb l’Azuzena a la veu.

Segueix El Rock-Òdrom a Youtube, Telegram i Twitter!

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú